Spisesteder i København 2024

Hvor kan man få den bedste bruger, pizza eller gastronomiske oplevelse i København? 

Vi har samlet en guide over de bedste spisesteder og smagsoplevelser i København – Hvad end I er til de større anerkendte restauranter eller til de små gemte perler rundt i byen, så byder hovedstaden på det hele. 

Smagsoplevelser for hele familien

TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH er et fødevaremarked, hvor I kan finde de bedste og mest friske råvarer i hele København.  Fødevaremarkedet fungerer som et trækplaser for mere end 115.000 københavnere om ugen! 

Gå en tur rundt i TorvehallerneKBH og bliv inspireret af de forskellige stader, som byder på alt fra friskfanget havkat til kaffebønner i verdensklasse. 

Den Danske Spiseguide 2020 

De bedste restauranter i København

Den Danske Spiseguide er en anerkendt guide, der siden 1978 har anmeldt restauranter, som serverer mad udover det sædvanlige i forskellige prisklasser. Madanmelder Bent Christensten står bag spiseguiden, som indeholder over 250 forskellige restauranter i hele landet. 

Se guiden over de bedste restauranter i København og på den resterende del af Sjælland. 

Gourmet i verdensklasse

Alchemist

At dømme ud fra de to Michelinstjerner og point i White Guide Danmark er Alchemist den bedste restaurant i hele Danmark. Alchemist er en oplevelse ud over det sædvanlige. Spiseoplevelsen består af 50 retter, som bliver serveret i de betagende lokaler med teater og kunst. 

Hvis I går op i gastronomi, så er det et must at lægge vejen forbi Alchemist. Hos Alchemist kan du forvente det uforventede!

Populært ishus på Amager 

Ottos Is

Ishuset åbnede i 2020 på Blekingegade på Amager, og har siden da trukket masser af besøgende til. Ottos Is byder på iskolde fristelser, velsmagende kaffe og delikatesser lavet af de bedste råvarer. 

På et besøg ved Ottos Is kan det helt klart anbefales at prøve deres populære Bananasplit! Desserten har en hel særlig historie bag sig, som du kan læse mere om nedenfor.

Økologiske smagsoplevelser 

Restauranter med det Økologiske Spisemærke

Det Økologiske Spisemærke repræsenterer de restauranter, som ligger deres kræfter i at anvende økologiske råvarer i deres madlavning. Vi har samlet en guide over de spisesteder i København, som har fået Det Økologiske Spisemærke – du kan se guiden nedenfor. 

Københavns Bedste Burger 2020

Top 3 over de bedste burgere i København

Vi satte os for at finde den bedste burger i hele København – og gennem en afstemmning foretaget af landets ihærdige burgerspisere, fandt vi frem til disse vindere: 

1. Liban Cuisine (som ligeledes blev kåret til Danmarks Bedste Burger 2020)

2. The Midwestern Diner

3. Max Hamburger

Gastronomi i verdensklasse 2020

White Guide Restauranter i København

White Guide Danmark er en spiseguide, som stiller skrapt på de absolut bedste restauranter i hele Danmark. Hvis I ønsker en spiseoplevelse i København udover det sædvanlige, så udvælg den næste restaurant, som I skal besøge, i guiden nedenfor. 

Opdag mere af København

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er i København eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er i København eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…