Afspil video

Oplevelser i København 2023

Uanset om I er afsted med familien eller blot jer selv, så er der et væld af oplevelser, som venter på jer i København. Hovedstaden byder op til storbyferie på niveau med større hovedstader rundt omkring i Europa. 

Vi har samlet en guide over de absolutte bedste oplevelser, som København har at byde på. 

Hovedattraktion for børn

Tag en tur i København Zoo

København Zoo er en sikker vinder, når I besøger København med hele familien. Haven byder på et væld af aktivteter for hele familien – og I er sikret underholdning og oplevelser fra det moment, hvor I træder ind i den zoologisk have.

København Zoo ligger på en fjerde plads over de største attraktioner i Danmark. Se hele listen over de største attraktioner i landet nedenfor.

Naturhistorisk oplevelse for hele familien

Gå på opdagelse i Botanisk Have

Tag på opdagelse i det grønne åndehul midt i hovedstaden – og oplev det frodige og alsidige planteliv som udfolder sig under glaskuplerne. Haven byder på aktiviteter og arrangementer for hele familien året rundt, og giver jer mulighed for at dykke ned i Danmarks spændende naturhistorie. 

Læs mere om aktiviteter, kommende arrangementer og faciliteter nedenfor. 

Hovedattraktion for både store og små

Oplev Tivoli i København

Det er nærmest ikke muligt at besøge København uden at lægge vejen en tur forbi Tivoli. Derfor er det heller ikke så chokerende, at Tivoli er Danmarks mest besøgte attraktion.

Tivoli i København byder på alt lige fra vilde rutsjebaner til gastronomiske oplevelser og betagende balletforestillinger, som henvender sig til hele familien. 

© Thomas Dambo

Troldejagt i naturen for store og små 

Find De Seks Glemte Kæmper

Tag på skulpturskattejagt i det fri – Og se om I kan finde alle af De Seks Glemte Kæmper, som er placeret udvalgte steder på Vestegnen. Troldene, som alle er bygget i genbrugstræ, indbyder til leg og fantasi for både store og små. 

Få et overblik over, hvor på Vestegnen I kan finde De Seks Glemte Kæmper af kunstner Thomas Dambo nedenfor. 

København fra en helt anden vinkel 

Tag på Kanalrundfart

Oplev København fra en helt ny vinkel og tag på kanalrundfart! I kan komme på både kortere og længere guidede ture, hvor I kan læne jer tilbage, få vind i håret og bliv klogere på hovedstaden. 

Læs mere om kanalrundfarterne, afgange og priser nedenfor. 

Storslået kulturoplevelse 

Bliv imponeret af Marmorkirken

Frederikskirken, bedst kendt som Marmorkirken, er bestemt et besøg værd, når I lægger vejen forbi hovedstaden. Den imponerende kirke er et betagende syn, og I kan få meget tid til at gå med at opdage smukke og finurlige detaljer både i og udenfor kirken. 

Læs mere om Marmorkirken og den spændende historie, som ligger bag kirkens tilblivelse nedenfor. 

Attraktion for hele familien

Udforsk Den blå planet

På Den Blå Planet kan I komme helt tæt på det fascinerende liv, som udspiller sig under havets overflade. I har mulighed for at komme helt tæt på majestætiske hammerhajer og mystiske rokker. 

Den Blå Planet kombinerer underholdning for hele familien med viden i øjenhøjde, så både store og små kan tage mideværdige oplevelser og ny viden om livet under havoverfladen med hjem. 

Afspil video

Ikonisk oplevelse i København 

Se den ikoniske Lille Havefrue

Ved Langelinje Kaj står en af landets nok mindste attraktioner placeret, men på trods af skulpturens størelse er den blandt de mest populære attraktioner i hele Danmark. 

Gå en tur ved Langelinje Kaj, og se om I kan få øje på Den Lille Havfrue – men I skal kigge godt efter, for hun kan være nem at overse. 

Hovedattraktion for de kunstinteresseret

Besøg Louisiana Museum Of Modern Art

Er I til kunst og kultur, så bør I uden tvivl lægge vejen forbi Louisiana Museum Of Modern Art i Humlebæk. Museet forener kunst, natur, arkitektur og kultur i et smukt samspil – Hvilket gør, at besøgende fra nær og fjern rejser til København for at besøge Louisiana Museum Of Modern Art. 

Læs mere om kommende udstillinger, arrangementer og åbningstider nedenfor. 

Verdens ældste eksisterende forlystelsespark 

Slip jeres indre barn løs på Bakken

Dyrhavsbakken i Klampenborg kun 10 km nord for København er et vaskeægte stykke danmarkshistorie, som har været et trækplaser for besøgende siden 1583 – og er dermed verdens ældste forlystelsespark!

Der er altid gratis entré på Bakken, så I skal faktisk kun have pungen op, hvis I ønsker turbånd eller billetter til forlystelserne. Læs mere om Dyrehavsbakken, forlystelserne og kommende arrangementer nedenfor. 

Udforsk mere af København

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i København eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i København eller et andet sted i Danmark.

da_DK