Smagsoplevelser og spisesteder i Hirtshals

Nordjylland er et rent paradis, når det handler om friske og kvalitetsbevidste råvarer, og Hirtshals er bestemt ikke en undtagelse.

Hirtshals er nemlig nabo til et af verdens bedste råvaremarkeder; Vesterhavet. I Hirtshals får restauranterne frisklandet fisk og andre gode råvarer fra lokalområdet.

Skøn restaurant med udsigt til Hirtshals Havn

Restaurant Lilleheden

Lilleheden Restaurant & Café er en ”Fiskerestaurant med Store bøffer” beliggende på ”Den Grønne Plads” for enden af gågaden i Hirtshals med den mest fantastiske udsigt over hav og havnemiljøet i Hirtshals.

For Lilleheden Restaurant og Café er det alfa og omega at menuen bliver fremstillet af friske og kvalitetsbevidste råvarer, og derfor varierer menuen også efter årstiden. Du kan derfor altid forvente en spændende og kvalitetsbetonet middag, når I lægger vejen forbi Lilleheden Restaurant og Café.

Restaurant med udsigt!

Panorama restaurant på Montra Skaga Hotel

På Montra Skaga Hotel finder du Panoramarestauranten, der servere klassiske danske retter baseret på årstidens råvarer, med en af de bedste udsigter i Nordjylland. Fra din plads får du nemlig et imponerende udkig mod naturen, Vesterhavet og Hirtshals havn. Herfra kan man se de store skibe lægge til kaj, og mærke den særlige industrielle stemning og æstetik, man kun oplever herude vestpå.

Montra Skaga Hotel har stor fokus på bæredygtighed, så stort at de har fået det flotte Green Key-certificering, og dette afspejles også i restauranten, hvor der er stor fokus på økologi, friske lokale råvarer, frisk fisk og mindsket madspild. Du kan derfor være sikker på at nyde et lækkert måltid med god samvittighed.

Lækker fiskerestaurant

Hirtshals Fiskehus

For enden af den ikoniske Trappe i Hirtshals finder du Hirtshals Fiskehus, der har en helt unik og attraktiv placering med kun få meter til havnebassinet, og frit udsyn til de mange flotte fiskerbåde. Deres attraktive udendørs miljø er velbesøgt om sommeren, og indenfor findes der hyggelig servering inspireret af den lokale stemning der findes her i Hirtshals.

Ligesom Hirtshals’ mange andre spisesteder, sætter Hirtshals Fiskehus stor ære i, at der kun bliver brugt friske råvarer, og derfor bliver al deres fisk dagligt købt på den lokale fiskeauktion, og leveret kun få timer senere, så kunderne altid kan opleve at få helt fersk fisk serveret på Hirtshals Fiskehus.

© VisitHirtshals

Restaurant ved stranden

Restaurant Munch

Et stenkast fra Tornby strand, lidt udenfor Hirtshals, ligger den familie ejede Restaurant Munch, hvor der er stor fokus på hygge og god mad. Her finder du den smukkeste udsigt over klitlandskabet, og Skagerrak, hvor du om aftenen kan opleve den betagende solnedgang fra 1.række.

På Restaurant Munch står menuen af solid dansk mad, lavet fra bunden baseret på de bedste råvarer fra lokalområdet.

Hyggelig Café

Café Møller

Café Møller har én af Hirtshals’ bedste placeringer med udsigt og terrasse lige ned til havnen. Mens du nyder den udsøgte mad og drikke, kan du sidde og betragte de fine joller i vandet, arbejdets gang på havnen og naturens gang lige rundt omkring dig

På Café Møller er moderne og minimalistisk indrettet med store vinduer ud til industrihavnen, så du får en autentisk og hyggelig oplevelse, hvor kvaliteten er helt i top. Caféen udmærker sig især med sit menukort, som tilbyder retter for alle. Du finder alt fra en vegansk tallerken til et klassisk “stjerneskud” eller gamle danske retter.

© VisitHirtshals

© Mormors Køkken

En rejse tilbage i tiden

Mormors Køkken

På vejen ned mod Tornby Strand finder man den hyggelige café- og restaurant Mormors Køkken. Her kan man opleve ægte nostalgisk stemning, som sad man hjemme i sin mormors køkken, da restauranten er fyldt op med minder fra vores bedsteforældres og fra vores forældres tid.

I restauranten bliver der værnet om gæsterne, og servicen er i top året rundt. Her i efteråret har Mormors køkken åbent i weekenderne.

I restauranten kan man også nyde den særlige kunst som præger væggene. Her udstiller bl.a. den folkekære kunstner Lars Nielsen, som er lokal.

Hyggelig restaurant i Tversted

Cafe Fisk

Cafe Fisk er et hyggeligt spisested med et lækkert udvalg på menukortet, kombineret med en fiskebutik med lækre specialiteter. Der bliver værnet omkring kvalitet og friske råvarer med et bredt udvalg af både fersk fisk, røgvarer og lækre special produkter. Café Fisk er også meget populære for deres lækre take-away, som man skal være hurtig for at få fingre i.

© Cafe Fisk

© Restaurant Tannishus

En middag midt i naturskønne omgivelser

Restaurant Tannishus

Ønsker du en autentisk badehotelstemning, så skal du en tur på Tannishus Restaurant. Tannishus er et af de få sidste oprindelige badehoteller på Vestkysten, og er placeret midt i den fantastiske natur ved stranden, tæt på klitplantagerne og søerne i Tversted.

Restaurant Tannishus gør en stor dyd i at bruge sæsonens råvarer, og du kan derfor forvente at få friske råvarer af højeste kvalitet.

Opdag mere af Hirtshals

… og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. uanset hvor du er i Danmark.

da_DK

Vind familieferie
i uge 28

Op til 5 pers.
Værdi op til 19.995,-