Løkken Klit Camping

Nordjyllands Bedste Campingplads 2018 og 2019

Løkken Klit Camping & Hytteby er en populær campingplads i Nordjylland med mange trofaste fastliggere. De mange trofaste campister var både i 2018 og 2019 med til, at Løkken Klit ikke bare kunne lade sig kåre som Nordjyllands Bedste Campingplads, men også fik en meget flot 3. og 4. plads i finalen om at blive Danmarks Bedste Campingplads.

OpdagDanmarks redaktion har desværre ikke været forbi pladsen endnu.

Se vores kort over campingpladser i Danmark

danmarks bedste oplevelser kort

2 reviews

  1. En campingplads der fortjener at vinde denne gang. Vi har prøvet mange pladser men ingen er som Løkken Klit.

    Campingpladsen er en dejlig plads med egen vandhane, speciel afløb til affaldsspand og en til tømning af wc, alt dette findes på alle pladserne. Vi er fri for at skulle gå af sted med tømning af vores forskellige ting. Campingpladsen er velholdt og der er rent over alt. Der er mange ting for børn bliver underholde med. Der er små markeder på pladsen hver lørdag i skoleferien. Der er grillbar og andre gode ting for os voksne. Man får en dejlig ferie ikke langt fra vandet, så prøv det.

  2. Løkken Klit camping, er en moderne, børnevenlig med et positivt personale. gode sanitære forhold, gode muligheder i køkkener på pladsen. Jeg ønsker pladsen alt mulig held.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jørgen Jensensvej 2
Løkken 9480 DK
Find vej med Google Maps