Læsø Saltsyderi

Dansk gourmet-salt i verdensklasse

Læsø Saltsyderi er med over 50.000 besøgende Læsøs største og mest populære attraktion – og det med god grund. Her er der gratis rundvisninger, mulighed for at ungerne kan prøve at syde deres eget salt, som man gjorde i gamle dage, og så er ikke mulighed for at købe lidt af det uhyre populære salt med hjem, men også prøve de utroligt lækre pandekager.

Gratis rundvisninger

rundvisning og foredrag om sydesalt

Bag Læsø Salt gemmer der sig en rigtig god historie om et gammelt håndværk, der har fundet sted på Læsø siden middelalderen. En fascinerende fortælling som du kan få fortalt ganske gratis. Det meste af året er der nemlig flere daglige rundvisninger, hvor saltsyderne levende fortæller om produktion, historie m.m.

Det er dog en god idé at kigge på syderiets hjemmeside for at sikre dig, at der er rundvisninger den dag, du besøger stedet.

Læsø Saltsyderi-webshoppen har de bedste priser

Overalt i det danske land kan du købe det populære Læsø Salt, fra små gavebutikker til større supermarkedskæder. Et godt tip er dog at handle direkte med saltsyderiet og købe gennem deres webshop. Du får sendt direkte til din dør, her er ofte gode tilbud og mulighed for gratis fragt (ved køb for et minimumsbeløb). Vigtigst af alt får du dog den bedste pris på “Læsøs Guld”.

Flere tips til Læsø?

Brug vores guide til Læsø, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder på den største ø i Kattegat.

Oplevelser på Læsø

Smagsoplevelser og spisesteder på Læsø

Overnatning på Læsø

Hent vores gratis app til Læsø (og resten af Danmark)

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hornfiskrønvej 3
Læsø 9940 DK
Find vej med Google Maps