Grønninghoved Strand Camping

Danmarks Bedste Campingplads 2023
Rosette-2023-danmarks-bedste-campingplads

Grønninghoved Strand Camping har altid været et populært valg for campingentusiaster, men i 2023 blev det mere end almindeligt tydeligt, da tusindvis af glade campinggæster stemte pladsen ind som Danmarks Bedste Campingplads 2023.

Vi tog forbi campingpladsen for at overrække diplomet og for at kigge nærmere på, hvad der gør denne plads speciel.

grønninghoved strand camping modtager diplom for landets bedste campingplads 2023

Nye ejere og ny energi

Pladsen er ejet af Lasse og Anna, som sammen med deres dedikerede medarbejdere, sætter en meget stor ære i, at campingpladsen er drevet ordentligt og med fokus på detaljen. Derudover er synlighed og det at være til stede sammen med campisterne en meget stor del af DNA´et på Grønninghoved Strand Camping. Og dette mærkes, når man spørger gæsterne på pladsen, der alle betoner det store engagement fra Lasse, Anne og resten af personalet. Og det leder os videre til næste afsnit…

Mange aktiviteter for børn og voksne

Noget af det, snakken også hurtigt falder på, når man spørger gæsterne, hvordan Grønninghoved kan blive Danmarks Bedste Campingplads, er evnen til at aktivere gæsterne. Her er nemlig altid masser af aktivieteter og arrangmenter for både børn og voksne, så man ikke keder sig.

Eksempelvis er der på dagen, hvor vi kigger forbi, indbudt til champagne og kransekage ifm. overrækkelsen, og det mens der er “late night pool party” for alle børnene og efter der har været besøg af en lokal foodtruck. Og ellers er aktiviteter som snobrødsbagning, fodboldturneringer, vinsmagninger og livemusik på terrassen tilbagevendende aktiviteter.

Alt sammen noget, der gør, at man aldrig keder sig hverken som voksen eller barn.

Beliggenhed og naturens skønhed

Grønninghoved Strand Camping er beliggende i en gammel, charmerende frugtplantage og er en 4-stjernet campingplads. Den ligger smukt ud til Østkystens børnevenlige strand ved Lillebælt, og dens placering tæt ved Kolding, Fyn og Sønderjylland gør den til et ideelt udgangspunkt for dagsture i regionen.

..Og det, som gæsterne også fremhæver, er campingpladsens unikke beliggenhed mellem skov og strand. Den børnevenlige strand, det rolige vand og den hyggelige badebro danner den perfekte ramme for en skøn badeferie.

pladsen set mod stranden

Nye faciliteter

I 2023 introducerede campingpladsen desuden 9 nye hytter, både Lillebælts- og Strandvejshytter, som tilbyder komfortabel indkvartering for gæsterne.

For de yngste besøgende blev en helt ny legeplads til de 0-6 årige tilføjet, og en ny multibane med bander og kunstgræs blev også indviet, og det viser, at man hele tiden anstrenger for at gøre pladsen indbydende.

Planer for 2024

Og da vi taler med Lasse og Anna om, hvad der er i vente, så er det største udviklingsprojekt, at tennisbanen nedlægges og i stedet bygges et stor orangeri med køkken og ophold, udendørs opvaskeområde med havudsigt til Lillebælt, samt et Beach område til hygge i solen.

Det skal blive spændende at følge med i udviklingen. Skulle du have lyst til at følge med eller booke ophold på Danmarks Bedste Campingplads 2023, så kan du læse mere her:

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *