Café Razz

Fyns Bedste Burger 2019

Café Razz er en hyggelig café med en fantastisk placering ved vandet i Middelfart, hvor du kan indtage din mad med en fænomenal udsigt over Lillebælt.

Her er deres burgers så lækre, at fans stemte caféen ind på vores kort over landets bedste oplevelser, da stedet i 2019 blev kåret som Fyns Bedste Burger og samtidig fik en flot 3. plads i Danmarks Bedste Burger.

Billedet er taget fra vores overrækkelse af diplom i oktober 2019.

En af de lokale fans er den kendte speedwaykører Nicki Pedersen, der sammen med restauranten lavede denne video:

Afspil video

Unik placering

Caféen ligger helt spektakulært med en beliggenhed helt ud til Lillebælt. Nyd din mad og drikke i cafeens hyggelige lokaler eller på den udendørs terrasse – begge steder får du en formidabel udsigt til Lillebæltsbroen og fjorden. Med garanti også en af grundene til, at så mange valgte at smide deres stemme på Rasmus Jørgensens café.

Café Razz's Menu

Café Razz serverer lækre caféretter – og der er noget for enhver smag. Nyd for eksempel deres populære burgere, store salatbar, luksus stjerneskud eller lækre stegeretter. Du finder det fulde menukort via knappen herunder. 

Hvad siger gæsterne?

Har du besøgt restaurationen i Middelfart? Så del gerne dine oplevelser med os her.

1 anmeldelse

  1. Fantastisk udsigt og god service.

    Rigtig godt sted med en fantastisk udsigt, det er lise for sjælen at sidde og nyde et godt måltid eller en godt glas vin. Vi kommer der hver gang vi er på miniferie i Middelfart, en dejlig by at slappe af i.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *