Overnatning i Ebeltoft 2023

Der findes et væld af overnatningsmuligheder i Ebeltoft – Hvad end I er til den autentiske oplevelse i lokale private hjem eller I er til luksuriøse hoteller, så har feriebyen det hele. 

Vi har samlet en guide over forskellige overnatningsmuligheder i Ebeltoft, så I kan skabe et overblik.

Den autentiske oplevelse 

Bo som de lokale med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor I rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af charmerende Ebeltoft, og en ferie i det midtjyske, som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende overnatningsmuligheder I har i Ebeltoft med AirBnB nedenfor.

Afspil video

Luksuriøs ophold på Mols

Molskroen Strandhotel

Molskroen Strandhotel byder på luksuriøs og afslappende ophold i naturskønne omgivelser. I har på hotellets gourmetrestaurant mulighed for at koble af og nyde en helaftensoplevelse, hvor smag og kvalitet er i højsædet. 

Overnatning inklusiv morgenmad 

Ebeltoft Park Hotel

I kan nyde et afslappende hotelophold på Ebeltoft Park Hotel, hvor I kan stå op til morgenmad i fantastiske omgivelser. Hotellet er skønt beliggende ned til stranden i Ebeltoft, og det er derfor ideelt at starte morgen med en dukkert i vandet. 

©Ebeltoft Park Hotel

 ©Mols Farm

Glamping i Ebeltoft

Mols Farm

Har I lyst til en ferie ude i det fri? Men I har ikke lyst til at gå på kompromis på komforten eller den autentiske naturoplevelse? Så vil vi forslå jer at tage på glamping ved Mols Farm, og nyd friluftslivet på den luksuriøse måde. 

Læs mere om faciliteterne, priser og øvrige aktiviteter nedenfor. 

Camping I den midtjyske natur 

Ebeltoft Strand Camping

På Ebeltoft Strand Camping får I det bedste fra begge verdner, campingpladsen ligger nemlig helt ned til stranden samtidig med, at der kun er få minutters gang til de charmerende brostensbelagte gader i centrum af Ebeltoft. 

Campingpladsen byder på et væld af aktiviteter for hele familie, så I kommer bestemt ikke til at kede jer. Læs mere om Ebeltoft Strand Camping nedenfor. 

©Ebeltoft Strand camping

©Toppen Af Ebeltoft

Lavpris ophold 

Toppen Af Ebeltoft

Med skoven lige udenfor døren og kun 900 meter ind til centrum af Ebeltoft er Toppen Af Ebeltoft et godt valg af overnatningsform, hvis I ønsker et billig ophold med mulighed for morgenmad i smukke omgivelser. 

Udforsk mere af Ebeltoft

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Ebeltoft eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Ebeltoft eller et andet sted i Danmark.

da_DK