Grenaa Strand Camping

Midtjyllands Bedste Campingplads 2023
Rosette-midtjyllands-bedste-campingplads-2023

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste campingpladser, og i 2023 gik titlen som Midtjyllands Bedste Campingplads til Grenaa Strand Camping på Djursland. Men hvad er det, der gør Grenaa Strand Camping til en favorit blandt campister? Det har vi kigget nærmere på herunder.

Du kan dog få et hurtigt indblik med denne lille 25 sekunders intro-video:

Erfaring og dedikation

Når vi hos OpdagDanmark hvert år uddeler priser for Bedste Campingplads, oplever vi, at vinderne ofte er relativt nye ejere, der er kommet med masser af ny energi og initiativer til pladsen.

Nye ejere skal man dog kigge langt efter på Grenaa Strand Camping, for parret Michael Lip og Pernille Gleerup Andersen har drevet campingpladsen i 20 år og de er bare aldrig gået i stå. At pladsen er ren og pæn fremhæves i mange anmeldelser og så sker der altid noget nyt. I 2023 er der fx. tilføjet campinghytter med udendørs spa.

En campingplads med personlighed

piratlegeplads

En unik feature ved Grenaa Strand Camping er det gennemgående pirattema, som du hurtigt møder, når du tjekker ind på pladsen. Og så er det svært at komme uden om den kæmpestore legeplads, der er bygget som et kæmpe piratskib. Gennemført og helt sikkert noget, der også vækker begejstring hos familiens yngste.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Beliggenhed er en vigtig faktor i danskernes valg af feriested, og også her er Michael og Pernilles sted værd at fremhæve. Pladsen ligger nemlig lige ned til den fineste, hvide og meget børnevenlige sandstrand (se video ovenfor).

..og når du ikke er i humør til strand og skov, så er der ganske kort til attraktioner som Ree Safari Park, Kattegatcentret og Djurs Sommerland, eller besøg i lille idylliske Ebeltoft og Grenå.

5-stjerner

Selvom der findes et væld af oplevelser omkring campingpladsen, så kan du snildt være på ferie i en hel uge uden at forlade pladsen. Det vidner de 5 stjerner, som Grenå Strand Camping blev opgraderet til i 2023, og det væld af faciliteter, du finder på pladsen om. Vi nævner blot nogle af dem:

 • Swimmingpool
 • Vaskeri
 • Minimarked
 • Basketballbane
 • Boldbaner
 • Hundebad
 • Mooncars
 • Aktivitetshus
 • Cykeudlejning
 • Netcafé
 • Osv, osv.

Skulle du have lyst til at læse mere om Midtjyllands Bedste Campingplads 2023, kan du gøre det her:

1 anmeldelse

 1. Skøn campingplads

  Rigtig dejlig campingplads både for børn og voksne. Tæt på skov og strand og en hyggelig by. Har kommet hos jer gennem 12 år og glæder os hver gang til sæsonen starter.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuglsangvej 58
Grenå 8500 DK
Find vej med Google Maps