Spisesteder i Blokhus 2024

Blokhus byder på et væld af spændende spisesteder og smagsoplevelser. Gå på opdagelse hos i de lokale gårdbutikker og fødevareproducenter.

Vi har samlet en guide over de bedste restauranter og smagsoplevelser, som I kan finde i og omkring feriebyen. 

Gårdbutik | Lokal producent

Lophave Hereford

Vil I have kvalitetskød på bordet, så skal I tage et smut nord for Blokhus  til Lophave Hereford. Hos gårdbutikken kan I købe lokalt og velsmagende kød – og er du i tvivl, så skal du bare spørge toprestauranterne i Nordjylland, hvor de får deres kød fra.

Tag på opdagelse i den hyggelige gårdbutik, som byder på et lækkert udvalg af forskellige specialiteter. Gårdbutikken ligger smukt i den nordjyske natur, og er derfor en skøn naturoplevelse, hvor man kan se, hvor kvalitetskødet kommer fra. 

 ©Hawet Blokhus

Frokostrestaurant helt ned til stranden 

Hawet Blokhus

Den nyrenoverede frokostrestaurant ligger kun få meter fra den ret så populære strand i Blokhus. Hawet serverer traditionelt dansk smørrebrød i stemningsfulde omgivelser, som giver en fornemmelse af historie, som hører til den charmerende fiskerby. 

Smut en tur forbi Hawet, hvis I ønsker at et udsøgt stykke smørbrød eller to helt ned til det brusende Vesterhav og ikke langt fra det pulserende liv i feriebyen. 

Fransk brasserie i hjertet af Blokhus

Strandingskroen

På menukortet finder I franske klassikere som fx  moules à la poulette og croque madame, og kigger I forbi vinmenuen ville den ligeledes være fransk. Nyd fornemmelse af det franske i de smukke og historiske omgivelser, som kendetegner de bygning, hvor Strandingskroen har til huse. 

Se menukortet, åbningstider og priser nedenfor. 

Historisk spiseoplevelse 

Restaurant Futten

Restaurant Futten har fungeret som restaurant siden 1944 i de karakteristiske historiske lokaler, og stedet er derfor nærmest et varetegn for Blokhus i sig selv. Menukortet byder på alverdens lækkerier – og I kommer i hvert fald ikke til at gå sultne derfra. 

Se menukort, åbningstider og kommende arrangementer nedenfor. 

Italiensk smagsoplevelse 

Iskompagniet

Iskompagniet byder på frisklavet italiensk gelato lavet på råmælk fra græssende frilandskøer på Vrejlev Kloster, klassisk softice lavet på fløde fra det lokale Ingstrup Mejeri, kvalitets kaffe og lokale specialiteter. 

Det er næsten umuligt at komme tomhændet forbi det lille ishus i Blokhus, for de mange forskellige slags gelato og sorbet, som er lavet på vaskeægte italienske traditioner, er simpelthen for fristende! 

©Iskompagniet

© Restaurant Blå

Skøn restaurant ved Strandhotellet Blokhus

Restaurant Blå

Restaurant Blå ved Strandhotellet Blokhus byder på gourmetmad inspireret af dansk badehotelstradition, med fokus på lokale og økologiske råvarer. Med særligt udvalg af frisk fisk og lokalt kød, lover Restaurant Blå en autentisk og luksuriøs middagsoplevelse i Blokhus.

Indretningen kombinerer elegance og komfort, mens sommerens gårdhave tilføjer en idyllisk dimension til spiseoplevelsen.

Et stort udvalg af frisk fisk

Blokhus Fiskerestaurant

Blokhus Fiskerestaurant tilbyder et rigt udvalg af fisk og skaldyr fra Hirtshals Fiskeauktion, herunder en populær Seafood and Roast Buffet. Deres menu, som også inkluderer irsk Hereford, er baseret på årstidens råvarer og lokalt håndværk, understreget af deres motto “Mens havet os rækker – jorden os trækker”.

Restauranten er ideel for alle typer selskaber og lover en ægte smag af Vesterhavet i hyggelige og indbydende omgivelser.

© Blokhus Fiskerestaurant

© Visitnordvestkysten

Kunstcafee 

KunstCafeen Blokhus

KunstCafeen i Blokhus inviterer dig til at nyde et udvalg af lækre, lette danske retter i en hyggelig atmosfære.

Med et menukort, der spænder fra stjerneskud og varierede sandwich til fristende tærter og desserter, er der noget for enhver smag. Dertil kan du nyde en god kop kaffe, te, vin eller øl. 

Opdag mere af Blokhus

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er i Blokhus eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. i nærheden af dig lige nu.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…