Oplevelser i Blokhus 2024

Blokhus byder på et væld af spændende oplevelser, hvor den fantastiske nordjyske natur typisk er omdrejningspunktet.

Vi har samlet en guide over de bedste oplevelser i og omkring Blokhus – her kan I se, hvilke attraktioner, som I ikke bør glip af på jeres besøg i byen. 

Fårup Sommerland

Besøg Europas Bedste Forlystelsespark!

Uanset om I er alene afsted eller har børnene under armen, så er Fårup Sommerland den ultimative oplevelse, hvis man vil have en sjov oplevelse i hyggelige omgivelser. Pak en god madpakke eller gå på opdagelse i de mange forskellige restauranter, som ligger i Sommerlandet.

©Skulpturparken Blokhus

Stort oplevelsescenter 

Bliv imponeret i Skulpturparken Blokhus

I kan tage på en fantastisk kunst- og kulturrejse igennem Skulpturparken Blokhus’ kæmpe store parkanlæg, hvor I kan opleve et væld af udstillinger, som løbende bliver udskiftet i løbet af året. Desuden har oplevelsescenteret et propfyldt program med spændende udstillinger og aktiviteter for hele familien. 

Læs mere om oplevelsescenteret, åbningstider og kommende udstillinger. 

Skøn cykelrute

Cykl panoramaruten i Saltum

Panoramaruterne er en samling af cykelruter over hele Danmark, hvor du cykler gennem nogle af Danmarks smukkeste områder og ofte med smukke udsigter. Heraf navnet panoraruter.

I Blokhus kan du cykle Panoramarute Saltum – en 29 km lang rute, der kommer forbi en mass skønne oplevelser i området.

En af Danmarks smukkeste vandreruter

Tranum-Fosdalen

Tranum-Fosdalen er en af kun 4 vandreruter i Danmark, der er præmieret som Premium Vandrerute af det anerkendte Tyske Vandreinstitut, der stiller høje krav til variation i spor, kulturelle oplevelser undervejs m.m. Derfor kan vi varmt at tage turen fra Blokhus til Tranum og gå den 11 km lange vandretur med vores kort, der fortæller om oplevelser undervejs.

Et kloster fra Middelalderen

Bliv betaget af Børglum Kloster

Tag på opdagelse i det historiske og smukke Børglum Kloster lidt udenfor Løkken. Klostret byder på et væld af udstillinger, arrangementer og oplevelser for hele familie året rundt – Og hvis I synes, at klostret ser bekendt ud, så er det fordi, at det er det. I 2011 dannede Børglum Kloster nemlig rammer for julekalenderen Ludvig og Julemanden. 

Læs mere om klostrets historie, kommende arrangementer og nuværende udstillinger nedenfor. 

©Børglum Kloster

Afspil video

Enestående naturoplevelse

Tag på opdagelse ved Rubjerg Knude

Nord forBlokhus, Løkken og Lønstrup finder du et af Danmarks største vartegn, Rubjerg Knude Fyr. Et sted, der bare skal opleves! Det ret så omtalte fyr står midt i den golde og barske nordjyske natur, og var for et par år siden lige ved at falde ned i det voldsomme Vesterhav – Man besluttede dog at flytte fyret, hvilket viste sig at være noget, som man ikke bare lige gør. 

Læs mere om Rubjerg Knude, fyret og den dramatiske historie nedenfor. 

© VisitNordvestkysten

Aktiv oplevelse for både store og små

Få sved på panden i Gateway Blokhus

Gateway Blokhus tilbyder et væld af aktiviteter i underskøn natur for hele familien. I kan slå jer løs på naturlegepladsen eller afprøve et utal af ruter til vandring, cykling og MTB – Så det er bare at komme afsted!

I har i Gateway Blokhus mulighed for at komme helt tæt på den smukke og barske nordjyske natur. Gå på opdagelse i de mange aktiviteter og faciliter, som stedet har at byde på. 

Læs mere om de mange aktivteter og se et kort over området nedenfor. 

Ikonisk vartegn for Blokhus

Gå mellem badehusene på Blokhus Strand

Det giver næsten sig selv – intet besøg i Blokhus uden en tur på stranden og ned forbi de ikoniske badehuse. Badehusene har været fast inventar i sommerhalvåret på Blokhus Strand siden starten af 1900-tallet, og de skaber derfor en vaskeægte nordjysk sommerstemning. 

Badehusene er privatejet, og det er derfor ikke muligt at leje et af de ikoniske huse som besøgende – dog er det spektakulære syn klart et besøg værd! 

Opdag mere af Blokhus

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Blokhus eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…