Afspil video

Oplevelser i Blokhus 2022

Blokhus byder på et væld af spændende oplevelser, hvor den fantastiske nordjyske natur typisk er omdrejningspunktet.

Vi har samlet en guide over de bedste oplevelser i og omkring Blokhus – her kan I se, hvilke attraktioner, som I ikke bør glip af på jeres besøg i byen. 

Hovedattraktion for hele familien 

Besøg Fårup Sommerland

Uanset om I er alene afsted eller har børnene under armen, så er Fårup Sommerland den ultimative oplevelse, hvis man vil have en sjov oplevelse i hyggelige omgivelser. Pak en god madpakke eller gå på opdagelse i de mange forskellige restauranter, som ligger i Sommerlandet. 

Se vores guide til det nordjyske sommerland. 

© VisitNordvestkysten

Aktiv oplevelse for både store og små

Få sved på panden i Gateway Blokhus

Gateway Blokhus tilbyder et væld af aktiviteter i underskøn natur for hele familien. I kan slå jer løs på naturlegepladsen eller afprøve et utal af ruter til vandring, cykling og MTB – Så det er bare at komme afsted!

I har i Gateway Blokhus mulighed for at komme helt tæt på den smukke og barske nordjyske natur. Gå på opdagelse i de mange aktiviteter og faciliter, som stedet har at byde på. 

Læs mere om de mange aktivteter og se et kort over området nedenfor. 

Ikonisk vartegn for Blokhus

Gå mellem badehusene på Blokhus Strand

Det giver næsten sig selv – intet besøg i Blokhus uden en tur på stranden og ned forbi de ikoniske badehuse. Badehusene har været fast inventar i sommerhalvåret på Blokhus Strand siden starten af 1900-tallet, og de skaber derfor en vaskeægte nordjysk sommerstemning. 

Badehusene er privatejet, og det er derfor ikke muligt at leje et af de ikoniske huse som besøgende – dog er det spektakulære syn klart et besøg værd! 

Afspil video

Enestående naturoplevelse

Tag på opdagelse ved Rubjerg Knude

Nord forBlokhus, Løkken og Lønstrup finder du et af Danmarks største vartegn, Rubjerg Knude Fyr. Et sted, der bare skal opleves! Det ret så omtalte fyr står midt i den golde og barske nordjyske natur, og var for et par år siden lige ved at falde ned i det voldsomme Vesterhav – Man besluttede dog at flytte fyret, hvilket viste sig at være noget, som man ikke bare lige gør. 

Læs mere om Rubjerg Knude, fyret og den dramatiske historie nedenfor. 

Stort oplevelsescenter 

Bliv imponeret i Skulpturparken Blokhus

I kan tage på en fantastisk kunst- og kulturrejse igennem Skulpturparken Blokhus’ kæmpe store parkanlæg, hvor I kan opleve et væld af udstillinger, som løbende bliver udskiftet i løbet af året. Desuden har oplevelsescenteret et propfyldt program med spændende udstillinger og aktiviteter for hele familien. 

Læs mere om oplevelsescenteret, åbningstider og kommende udstillinger. 

©Skulpturparken Blokhus

©Museum For Papirkunst 

International kunstsoplevelse 

Udforsk Museum For Papirkunst

Fordyb jer i kunsten og tab pusten over den imponerende kunstform på Museum For Papirkunst i Hune lidt uden for Blokhus. Se de mange smukke udstillinger – og find ud af, om I gemmer på en indre papirkunstner i Papirværkstedet. 

Læs mere om åbningstider, nuværende og kommende udstillinger nedenfor. 

Opdag mere af Blokhus

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Blokhus eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.