Spisesteder i Løkken 2023

Løkken byder på et væld af spændende restauranter og smagsoplevelser. Gå på opdagelse hos i de lokale gårdbutikker og fødevareproducenter.

Vi har samlet en guide over de bedste restauranter og smagsoplevelser, som I kan finde i og omkring Løkken. 

Lokal smagsoplevelse for de voksne

Spis på Løkken Bryghus

Hvis du er i Løkken og gerne vil smage på det lokale, så skal du forbi Løkken Bryghus – Maden er lækker og øllet ‘løkkendarisk’, som de siger.  I kan gå på opdagelse i de mange forskellige specialøl, som bryghuset selv producerer, og find jeres helt egen favorit. 

Læs mere om Løkken Bryghus, deres mange forskellige specialøl og kommende arrangementer nedenfor. 

©Løkken Bryghus

Stemningsfuld restaurant 

Huset Havs | Butik & Madhus

Huset Havs er en forholdsvis ny restaurant i Løkken, men på trods af dette er restauranten allerede blevet populær blandt de lokale og besøgende. Indretningen er hyggelig, maden er skøn og så bliver der selvfølgelig serveret lokale specialøl. 

Restauranten ligger kun få meter fra stranden, så man bliver bestemt ikke snydt af navnet. Se menuen, kommende arrangementer og åbningstider nedenfor.

Gårdbutik | Lokal producent

Lophave Hereford

Vil I have kvalitetskød på bordet, så skal I tage et smut lidt nord for Løkken til Lophave Hereford. Hos gårdbutikken kan I købe lokalt og velsmagende kød – og er du i tvivl, så skal du bare spørge toprestauranterne i Nordjylland, hvor de får deres kød fra.

Tag på opdagelse i den hyggelige gårdbutik, som byder på et lækkert udvalg af forskellige specialiteter. Gårdbutikken ligger smukt i den nordjyske natur, og er derfor en skøn naturoplevelse, hvor man kan se, hvor kvalitetskødet kommer fra. 

©Wizion

Traditionel dansk madoplevelse 

Restaurant Løkken Badehotel

I kan på Restaurant Løkken Badehotel få en autentisk oplevelse af traditionel dansk mad, som er tilberedt på lokale råvarer og friskfanget fisk i de historiske omgivelser, som omgiver restauranten. 

Læs mere om restauranten, se menukortet og åbningstiderne nedenfor. 

Italiensk smagsoplevelse i Nordjylland 

Iskompagniet

Iskompagniet byder på frisklavet italiensk gelato lavet på råmælk fra græssende frilandskøer på Vrejlev Kloster, klassisk softice lavet på fløde fra det lokale Ingstrup Mejeri, kvalitets kaffe og lokale specialiteter. 

Det er næsten umuligt at komme tomhændet forbi det lille ishus i Løkken, for de mange forskellige slags gelato og sorbet, som er lavet på vaskeægte italienske traditioner, er simpelthen for fristende! 

©Iskompagniet

©North Shore Surf 

Smagsoplevelse i lokalmiljøet

North Shore Surf

Hos North Shore Surf kan I nyde alt fra lokale øl og is til frisklavet Fish and Chips helt ned til det levende Vesterhav, hvor surferne suser forbi på de til tider ret så store bølger. 

Få en indsigt i det lokal surfermiljø og bliv hensat til varmere himmelstrøg i de skønne omgivelser omkring North Shore Surf. 

Udforsk mere af Løkken

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er i Løkken eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. i nærheden af jer lige nu.

da_DK