Hot House Pizza

Fyns Bedste Pizza 2020
Hot House Pizza er et lille pizzasted i Ringe, der kom på vores kort over landets bedste oplevelser, da de i 2020 vandt titlen som Fyns Bedste Pizza. Men hvad er det så, der gør dette pizzasted til det bedste på Fyn? Det var vi forbi for at teste.

Pizza på Fyn siden 1993

Efter 2020-afstemningen tager vi turen rundt i Danmark for at dele diplomer ud, og det er en stolt indehaver, vi møder i Ringe på Fyn.

Behnam, der ejer stedet, får overrakt prisen, og da vi spørger til, hvordan det lige bliver dette sted, der vinder prisen som bedste pizza på Fyn, fortæller Behnam, at Hot House har nogle meget loyale kunder, som de har haft i mange år. Faktisk blev stedet startet helt tilbage i 1993(!) af Behnams far. Det er ikke mange pizzarestauranter, der kan prale af at have så mange år på bagen!

Men hvad er det så, der giver loyale kunder nok til, at man kan få så mange til at hive telefonen frem og stemme på sig?

Deep pan perfektion

Behnam er hurtig til at byde os på en smagsprøve af Fyns bedste pizza, og det er vi ikke for fine til at takke ja til. Vi skal selvfølgelig finde ud af, hvad der gør Behnams pizzaer så populære og især fordi vi troede, at deep pan udover at være tungt, også er noget, der hører 90’erne til.

Holdningen, at deep pan pizza, er fra 90’erne og mest er en ordentlig omgang dej med lidt fyld, bliver dog hurtigt gjort til skamme, da vi får vores pizza ud af ovnen. Pizzaen er tilberedt i en helt bestemt pande og vi får en deep pan pizza, der har en helt perfekt sammensætning mellem fyld, ost og bund. Bunden er super sprød og luftig, og det gør, at pizzaen aldrig bliver tung, som vi ellers forventede af deep pan.

hot house pizza deep pan

Så hvis du spørger os, om prisen som Fyns bedste pizza er fortjent, og om en deep pan pizza fra Hot House er køreturen til Ringe værd, så bliver det et klart ja! 

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jernbanegade 26
Ringe 5750 DK
Find vej med Google Maps