Overnatning i Sæby 2024

Vi har samlet en guide over de overnatningsmuligheder, som Sæby byder på. Hvad end du er til spa og wellness eller ro i naturen, så har du mulighed for det i den lille nordjyske by. 

Oplev Sæbys skønne natur

Lej et sommerhus ved Sæby

Denne nordjyske perle byder på alt fra familievenlige strande til kulturelle skatte og aktiviteter som lystfiskeri og ravjagt. Nyd den lokale natur og byens hyggelige atmosfære, perfekt for afslapning og eventyr.

Find det perfekte sommerhus i Sæby område ved at følge knapperne her:

© Pensionat Rolykke

Rolykke Pensionat

Med en placering tæt på Jens Bangs Stenhus, har stedet en have og en terrasse til afslapning.

Rolykke har familie værelser, alle udstyret med moderne bekvemmeligheder som fladskærms-tv, eget badeværelse, sengelinned og håndklæder. Nogle værelser byder endda på et veludstyret køkken. 

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Kåret til årets bedste spa og wellness i 2021 og 2022. Det er der god grund til, for her står den på ren forkælelse og velvære. Tæt beliggende både skov og strand, samt tæt på en masse spændende seværdigheder er der garanti for en hyggelig atmosfære og et godt ophold. Hotel Viking har også en A la Carte restaurant, som har åbent hver dag.

© Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Hyggelig 4-stjernet indkvartering tæt på Sæby North Beach

Hotel Aahøj

Med gratis Wi-Fi, privat parkering, have, terrasse, og en bar, er dette hotel ideelt for både afslapning og udforskning af området.

Værelserne har moderne bekvemmeligheder, inklusive eget badeværelse og fladskærms-tv.

Oplev Sæbys skønne natur

Overnat i Sæby Møllehus

Sæby Møllehus også kaldet “The Mill House” ligger ved Sæby Å, tæt på Sæby North Beach, og tilbyder en unik overnatningsoplevelse i et feriehus med have og terrasse og placering kun 600 meter fra stranden.

Dette hus byder på moderne bekvemmeligheder i en idyllisk omgivelser med 3 soveværelser, 2 badeværelser, og et fuldt udstyret køkken.

Skønt Bed & Breakfast i Sæby

Km City Room

KM City Room  i Sæby er et komfortabelt Bed & Breakfast sted mindre end 17 km fra Voergaard Slot og kun 1,2 km fra Sæby North Strand.

Det tilbyder gratis Wi-Fi og morgenmad, og værelset kommer med tv, skrivebord, privat badeværelse samt inkluderet håndklæder og sengelinned.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.

Opdag mere af Sæby

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset hvor du er i Danmark.

da_DK