Myrhøj Camping

Nordjyllands Bedste Campingplads 2020

Myrhøj Camping ved Farsø er en familieejet campingplads, der kom på vores kort over Danmarks bedste oplevser, da de i august 2020 løb med titlen som Nordjyllands bedste campingplads. Vi tog forbi med et diplom og for at finde ud af, hvad der gør Myrhøj Camping til den bedste, og det var med en vis spænding, for campingpladsen har faktisk ingen stjerner…

En plads hvor alle er velkomne

Da vi ankommer til Myrhøj, bliver vi mødt af Laila, Niels og pigerne Stinne og Marie, familen bag pladsen. Vi er selvfølgelig nødt til at høre, hvorfor campingpladsen ikke har nogen stjerner, og det viser sig at være fordi, at man skal have en bom for at få den første stjerne i klassificeringen.

På Myrhøj Camping ønsker man dog ikke at have nogen bom. Her er alle velkomne – også selvom man bare kigger forbi.

Myrhøj Camping er for børn

Når du ankommer til Myrhøj Camping, mærker du straks, at der her er tale om familicamping. Der ligger nemlig en stor lejligplads, lige når du kommer ind, og du kan allerede se hen til den næste.

Fra parkeringen kan du se, at de nærmeste hytter er udsmykkede til glæde for familiens børn. Se f.eks. denne hytte i pirattema:

pirathytte

Vi behøves næppe at sige, at disse hytter er utroligt populære.

Ved siden af hytterne er der adgang til nogle af de store legehaller:

aktivitetsrum

Både de udendørs- og indendørs legepladser er belagt med børnevenlige underlag overalt på pladsen, og det er ikke helt tilfældigt. Niels er nemlig ejer af et firma, der specialiserer sig i at lave legepladser med gummiunderlag.

Masser af aktiviteter

Når der er fuldt fokus på familiens børn, er det også vigtigt, at der sker noget! Derfor er der også hyret unge mennesker til at aktivere dine børn.

Gennem sæsonen kan du opleve aktiviteter såsom dyrefordring, Disney-sjov, krea-værksted, skattejagter, bålhygge – og meget, meget andet.

Dyreriget

Børn elsker dyr, og derfor er der også et decideret dyrerige på denne campingplads, hvor ungerne kan fodre geder og høns, klappe heste, geder samt kæle med katte, kaniner osv. osv. Listen er lang…

dyreriget

Du er sågar velkommen til at medbringe dine egne kæledyr!

Det er altså en campingplads for hele familien – og ikke bare børn, voksne og bedsteforældre, men også “familiens firbenede”.

Brombærriget

Noget, som børn også er vilde med, er frugter og bær. Og med så stor en grund, som Myrhøj ligger på, er der også et hav af buske og træer (særligt brombær), hvor børnene kan plukke alle de bær de vil.

På den rundvisning, vi får, plukker pigerne løs og deler lystigt ud af herlighederne:

brombærriget

Vi går og går, og pigerne bliver ved med at plukke, og der er ingen tvivl om, at der her er tale om et brombærrige 😄

Selvbetjening, tillid og frihed

Endnu en ting, som gør Myrhøj Camping til noget særligt, er, at der her er døgnåben kiosk med selvbetjening. Der er altså ingen betjening. Du kan stå op om natten og købe en pose chips kl. 2, hvis det er det, du har lyst til. Der er altså fuld tillid til pladsens gæster, og det giver en frihed og fleksibilitet, der er lækker! Du finder, det du vil købe, og så overfører du blot penge via MobilePay.

Overnatning på Myrhøj Camping

hytter på myrhøj camping

På Myrhøj Camping finder du et rigt udbud af overnatningsmuligheder. Du kan selv medbringe din egen campingvogn, ligge i telt, eller indlogere dig en af pladsens hytter med eller uden eget bad og toilet. Så kan du selv vælge mængden af komfort.

Dog er der også mulighed for at indlogere sig i de mere alternative overnatningstyper som fx. indianertelt og prærievogn!

hytte
campingvogne med telte

Priser - Nemt og overskueligt

Normalt skal du betale for sengelinned og slutrengøring, når du er på camping. Men det har man sløjfet på denne campingplads – på samme måde som bommen.

“Hos os er det med i prisen”, udtaler Niels.

Flere tips til Nordjylland?

Brug vores guide til Nordjylland, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder i det nordjyske.

Oplevelser i Nordjylland

Oplevelser for børn i Nordjylland

Begivenheder

Smagsoplevelser og spisesteder i Nordjylland

Overnatning i Nordjylland

Hent vores gratis app til Nordjylland (og resten af Danmark)

2 anmeldelser

  1. En rigtig dejligt familie plads

    Hej lige lidt om Myrhøj Camping som vi kom til i efteråret 19 til et rigtig dejligt værtspar som gør rigtig meget for børn på
    pladsen. Vi voksne nyder også pladsen, med alle jeres forbedringer.
    Bendte og Hans-jørgen plads 87

  2. Super dejlig sted

    Et super fedt familie tilbud. Man bliver altid budt hjertelig velkommen

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *