Oplevelser for børn 2024

Der findes et væld af oplevelser i Danmark for både store som små. Vi lister her nogle af de bedste oplevelser for familien med børn. 

Her finder du en masse tips og anbefalinger til oplevelser, som er særligt interessante, når familien skal på opdagelse i Danmark. 

Nordjylland

Der er mange muligheder for en god og aktiv dag for børnefamilien i Nordjylland. Det kan være alt fra en sjov dag med forlystelser, en dag i naturomgivelser eller en spændende og lærerig dag.

Midtjylland

Tag børnene med en tur til dejlige Aarhus, hvor er der masser af aktiviteter og oplevelser for hver en smag. Hvis I er glade for dyr, så er der både mulighed for at besøge Kattegatcenteret og Randers Regnskov. 

Sydjylland

I Sydjylland kan familien tage på udflugt, for at prøve at finde Thomas Dambo trolden, Anker Drømmefanger. Samtidig er der både mulighed for en sjov dag i Legoland eller en lærerig dag hos Historiecenter Dybbøl Banke!

Fyn

I kan gå på jagt efter endnu en Thomas Dambo trold på Fyn, så her er der rig mulighed for at komme ud i naturen og nyde den friske luft. I kan også besøge Danmarks Jernbanemuseum eller tage en tur i Odense Zoo og hilse på dyrerne.

Sjælland

På Sjælland er der utrolig mange attraktioner for børnefamilien. I kan både besøge forlystelsesparkerne Bakken og Tivoli, få et adrenalinkick i højderne i Skovtårnet eller opleve dyrene tæt på i København Zoo eller Den Blå Planet. 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…