Spisesteder i Viborg 2024

Vi har samlet en guide over de bedste restauranter og smagsoplevelser i Viborg. Hvad end I er til de større gastronomiske oplevelser eller I blot ønsker at finde ud af, hvor I kan finde den bedste is – Så kan I finde det i denne guide. 

En af byens ældste restauranter 

Restaurant Latinerly

I en gammel munkekælder i Viborg centrum ligger Restaurant LatinerLy, som serverer en god bøf og et lækkert glas vin i historiske og stemningsfulde omgivelser. Restauranten er et populært mødested for både unge mennesker og det mere modne publikum, hvor der bliver nydt velskænket fadøl, fine vine og gode drinks til lyden af skøn live musik.

©Restaurant Latinerly

©Restaurant Pavarotti

Autentisk italiens madoplevelse 

Restaurant Pavarotti

Hvis I trænger til en ægte italiensk madoplevelse, så skal I lægge vejen forbi Restaurant Pavarotti i Viborg. Restauranten sætter en ære i at kombinere ægte italienske råvarer med friske danske råvarer i stemningsfulde omgivelser. 

Læs mere om restauranten, menukortet og åbningstider nedenfor. 

Hjemmelavet italiensk is 

Okkels Is i Viborg

Hos Okkels Is er kvalitet i højsædet, og ishuset importerer deres lækre råvarer fra isens hovedstad Italien. De italienske råvarer i kombination med den økologisk danske letmælk sikrer en fantastisk hjemmelavet is hver gang – og Okkels Is er derfor altid et besøg værd. 

©Okkelsis

Afspil video

Moderne dansk kro

Hjarbæk Kro

15 kilometer nordvest for Viborg ligger den lille havneby Hjarbæk – og på byens bedste beliggenhed kan I finde Hjarbæk Kro. Kroen byder på på en sanselig oplevelse i historiske omgiver med en fantastisk udsigt til fjorden. Der bliver serveret klassisk dansk kromad med et moderne twist.

Læs mere om Hjarbæk kro, deres menukort og om stedets historie nedenfor. 

Konditori & Café 

Søster Lagkage

Hos Søster Lagkage bager de brød og kager af høj kvalitet med respekt for det gamle håndværk, hvor alt bliver lavet fra bunden af. Konditoriet benytter råvarer af højeste kvalitet, og de anvender økologi, når det er muligt. 

Læn jer tilbage og nyd et fantastisk stykke bagværk i hyggelige og farverige omgivelser i det lille konditori i Viborg. 

©Søster Lagkage 

©Tortilla Flats Viborg

Autentisk mexicansk oplevelse 

Tortilla Flats, Restaurante Mexicano

Nyd lækker mad fra det mexicanske køkken i autentiske omgivelser hos Tortilla Flats, Restaurante Mexicano i Viborg. Restauranten har specialiseret sig i mad fra det Nordvestlige Mexico, og bestræber sig på at give gæsterne en autentisk mexicansk oplevelse – som i deres hyggelige gårdhave sender jer til varmere himmelstrøg. 

Gourmetoplevelsen

Restaurant Arthur

Restaurant Arthur er en lækker gourmet restaurant i Viborg. Her er der ro, hygge og en skøn atmosfære, samtidig med at der selvfølgelig er en masse spændende retter på menukortet. Køkkenet laver mad med tanke på det franske landkøkken – med et moderne twist, og det er altid sæsonens råvarer, som bestemmer de forskellige retter på menukortet. 

© Restaurant Arthur

Opdag mere af Viborg

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er i Viborg eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er i Viborg eller et andet sted i Danmark.

da_DK