Smagsoplevelser og spisesteder på Læsø 2021

Læsø byder på gourmet- og smagsoplevelser, som I sent vil glemme. Trods øens størrelse kan I besøge en række forskelige spisesteder og få en lokal smagsoplevelse.

Nedenfor samlet en guide over de bedste spisesteder og smagsoplevelser, som øen har at byde på. 

Gourmetoplevelse 

Strandgaarden Badehotel

Det historisk Strandgaarden Badehotel på idylliske Læsø kan dateres helt tilbage til 1727. Hotellets restaurant byder på fantastiske gastronomiske oplevelser i de historiske omgivelser helt ned til vandet. Strandgaarden Badehotel er helt klart et besøg værd, når ferie går til Nordjylland. 

Få en guide til Strandgaarden Badehotel nedenfor. 

©Læsø Spisehus

Frokostrestaurant 

Læsø Spisehus

På Østerby Havn på Læsø finder I denne skønne frokostrestaurant, som serverer retter fyldt med smag og lækre råvarer. Nyd et godt måltid i stemningsfulde omgivelser helt ned til havnen. 

Læs mere om menukortet, åbningstider og priser nedenfor. 

Creperie & Café

Madbaren Læsø

Skal I have stillet sulten? Eller have noget til den søde tand? Så kan I finde det hos Madbaren Læsø. Creperiet er beliggende ved skønne Vesterø Havn. Smag deres mange lækre retter eller blot nyd en kop kaffe og et stykke kage i de hyggelige omgivelser.

©Madbaren Læsø

©VesterØL

Gastropub i særklasse

VesterØL

På VesterØL kan I opleve gastronomi og kreativitet på højt niveau. Nyd en fantastisk madoplevelse i stemningsfulde og urbane omgivelser med udsigt til det brusende Kattegat. 

Hvis I ønsker en oplevelse udover det sædvanlige, så gør jer selv en tjeneste og læg vejen forbi VesterØL på jeres næste tur til Læsø. 

Skaldyr & Fisk

Hummerens Hus Restaurant

Hvis I er til frisk fisk og skaldyr, så kan vi klart anbefale jer at lægge vejen forbi Hummerens Hus Restaurant, hvor I kan nyde et fantastisk måltid i smukke og autentiske omgivelser. 

Læs mere om menuen, åbningstider og priser nedenfor. 

©Hummerens Hus Restaurant

Udforsk mere af Læsø

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset hvor du befinder dig i landet

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. i nærheden af jer lige nu.