Det sker i Kolding - 2022

Der er et væld af begivenheder i det sydjyske, og her lister vi nogle af de største årlige begivenheder.

Kolding byder på begivenheder for hele familien. 

Se aktuelle begivenheder på vores kort

Herunder kan du finde en liste over årets tilbagevendende og store arrangementer. Vil du se kommende events – store som små – så skal du gå til vores kort.

Afspil video om Grøn koncert

Grøn Koncert

Grøn Koncert turnerer rundt i Danmark, og gæster Esbjerg og Kolding i juli. Her kan du opleve et væld af forskellige kunstnere i løbet af dagen, samtidig med at der selvfølgelig er stande med mad og drikke!

Og vidste du?

Alt overskuddet fra Grøn Koncert går til Muskelsvindfondens arbejde, og du støtter derved en god sag, når du køber din billet til en af årets store oplevelser.

Colorfun

Skal du være med til et løb, som er lidt udover det sædvandlige? Når ColorFun kommer til Kolding og Esbjerg sættes team-spirit, DJ’s, dansere og alverdens farver i fokus, så du og dine venner, kollegaer eller familie får den bedste oplevelse.

Psst…

Du behøver ikke være i topform for at være med. Løbet foregår ikke på tid, så det eneste du skal sørge for, er hvidt tøj til løbet og at have det sjovt!

Afspil video om color fun kolding
Afspil video om kolding

Kolding Light Festival

Kom og se Kolding i et helt andet lys, når byen bliver pyntet op med spændende lyssætninger, videolys, interaktive installationer og lyskunst.
Siden 2013 har festivalen udviklingen sig gennem årene for at vise byen fra en ny side, og give inspiration til besøgende – beboere, såvel som turister, kunstnere og fagfolk.

Hvornår starter det:

Hvert år – i den første weekend i december – lyser Kolding by for alvor op.

Hent vores gratis app

Download OpdagDanmarks gratis app og få et nemt overblik over de mange events der foregår i Kolding.

da_DK