Afspil video

Overnatning på Bornholm 2022

Bornholm er den ideelle destination for en ferie i skønne Danmark, så derfor har vi samlet en guide, som giver jer overblik over de forskellige former for overnatningsmuligheder, som øen har at byde på.  

Hvad end I er til autentiske overnatninger i lokaler boliger, luksuriøse badehoteller eller noget derimellem – Så kan I finde det hele på Bornholm. 

Den autentiske oplevelse 

Bo som de lokale med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor du rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af fantastiske København, og en storferie som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder du har for overnatning på Bornholm med AirBnB nedenfor.

©Andreas Dress

©Stammershalle Badehotel

Den luksuriøse oplevelse 

Stammershalle Badehotel

Slap af på det autentiske badehotel i Stammershalle, som byder klippeskær, smukke værelser og det bornholmske spisekammer. Med havet som nabo og mad i verdensklasse er I sikret en overnatning, som I sent vil glemme. 

Læs mere om Stammershalle Badehotel, restauranten og jeres overnatningsmuligheder nedenfor.  

Følelsens af varmere himmelstrøg 

Østersøen Ferielejligheder

Midt på den måske bedste beliggenhed på Svaneke Havn finder I Østersøen Ferielejligheder. En gammel købmandsgård fra 1700-tallet danner rammerne om de i alt 21 luksuriøse ferielejligheder. 

I midten af købmandsgården ligger gårdhaven, som både indeholder figentræer, palmer og en opvarmet pool – den næsten sydeuropæiske gårdhave giver en fornemmelse af at befinde sig under varmere himmelstrøg. 

©Østersøens Ferielejligheder

©Sandkaas Badehotel

Historisk bornholmsk badehotel

Sandkaas Badehotel

Badehotellet er et klassisk dansk badehotel beliggende på den smukke kyststrækning mellem Tjen og Allinge. Sandkaas Badehotel fungerer som “Hotel Garni”, hvilket vil sige, at det er et hotel med morgenmad for de overnattende. Hotellet fungerer derfor som den ideelle base for jer, som ønsker et stemningsfuldt pusterum ved vandet, som I kan kører tilbage til, når I har udforsket nye steder af solskinsøen. 

Læs mere om Sandkaas Badehotel nedenfor. 

Camping for hele familien 

Sannes Familiecamping

Nyd en fem-stjernet campingferie med både havudsigt og direkte adgang til stranden. Som noget helt unikt for en dansk campingplads kan I campere i det kuperet terræn, som er kendetegnede for Bornholm. Campingpladsen byder på et væld af aktivteter for hele familien i de luksuriøse omgivelser midt i den bornholmske natur. 

Læs mere om campingpladsen, aktiviteterne og faciliteterne nedenfor. 

©Sannes Familiecamping 

©Pension Koch

Overnatning for voksne 

Pension Koch

Pension Koch er det ideelle sted for jer, som ønsker en vaskeægte voksenferie, for pensionatet har nemlig en aldersgrænse på minimum 14 år for sine besøgende. I kan på jeres ophold i de rolige omgivelser tilkøbe morgenmadsbuffet, som tager udgangspunkt i lækre bornholmske produkter. 

Læs mere om Pension Koch – og book jeres næste overnatning nedenfor. 

Udforsk mere af Bornholm

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Bornholm eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Bornholm eller et andet sted i Danmark.