12% rabat: Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

Restaurant ARK brænder for kombinationen af bæredygtighed og en god madoplevelse. Deres bæredygtige praksis tager udgangspunkt i tankegangen om nulspild, hvor menuen sammensættes af årstiderne og lokale råvarer. Interiøret, I møder indenfor, består af bæredygtigt dansk design. Deres cocktails og drinks består af 90% nordisk spiritus for at vise respekt for lokalsamfundet. Vinene er fra små vingårde i Europa, og næsten alle er 100% økologiske. Restaurant ARK vil gerne bevise, at plantebaseret mad kan være spændende og fuld af smag. Med dette koncept vil de inspirere folk til at spise mindre kød og på den måde lette miljøpåvirkningen. Tag sammen afsted og opdag, at deres smagfulde menu kan overbevise jer. Velkommen til Restaurant ARK.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK