12% rabat: Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten

Kom med på en 3-timers sanketur ved Jammerbugten, hvor naturen er præget af den barske vind og den hårdføre natur. I vil blive klogere på sæsonens spiselige planter og svampe, blive instrueret i sankeregler, sankehabitater, redskaber og sankemetoder. En spændende tur i naturen hvor I gennemgår brugen af de vilde råvarer i maden, giftige forvekslinger og hvordan, I efter en sanketur kan gemme til forråd. Efter sanketuren går I tilbage til Madsmedjen, hvor en erfaren kok tilbereder jer en middag med lokale råvarer fra hav, skov og mark. Sanketuren er et vigtigt element i middagen, for kokkens middag er også afhængig af de indsamlede vilde planter og svampe, I har sanket på turen forinden. Nyd den lækre, tilberedte menu med en lokal øl foran bålstedet eller ved de rustikke plankeborde, imens I snakker om dagens indtryk, den ny viden og sanketuren.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…