12% rabat: Bagekursus hos Karoline Trier

Vil du også lære at bage et saftigt brød med en knasende sprød skorpe, eller måske de bløde briocheboller og et hjemmelavet rugbrød? Kurset er både for dig, som gerne vil lære de grundlæggende teknikker i brødbagningen, og til dig som har erfaring med at bage, men som mangler de sidste tekniske færdigheder for at bage det perfekte luftige brød. På bagekurset kan du fordybe dig i bageteknikker, og forbedre dine ælte- og bagetekniske evner. På bagekurset vil du komme til at bage rugbrød, surdejsbrød, gærdeje og sprøde snackstænger. Dagen afsluttes med et hyggeligt fælles måltid med tid til at smage på kreationerne. Hvis der er rester er du selvfølgelig mere end velkommen til at medbringe en bøtte til en smagsprøve til familie eller venner.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK