Tips til Hirtshals, Tornby og Tversted 2021

Foråret er her og i takt med, at dagene bliver længere og landskabet grønnere, åbner flere muligheder for oplevelser i det danske land.

Derfor bringer vi dig her en lille guide til små, skønne oplevelser i området omkring Hirtshals, Tornby og Tversted – hvor du kan få lidt lækkert at spise, hvilke forretninger, der er åbne, og hvilke steder, du kan få en portion frisk luft og noget at kigge på.

Find inspirationen herunder.

Spisesteder i Hirtshals og omegn med take away

Flere af restauranterne holder åbent for take away i disse tider. Vi giver dig overblikket her:

Café Møller, Hirtshals
Facebook
– Prøv deres lækre fisketallerken (billedet)

Restaurant Munch, Tornby
HjemmesideFacebook

Hirtshals Fiskehus
Facebook

Café Fisk, Tversted
Facebook

Restaurant Tannishus, Tversted
Facebook

Fiskertallerken fra Café Møller

3 tips til at støtte lokalt

Vi har alle brug for at komme ud og blive luftet i denne tid. Derfor kan du med fordel kombinere en frisk tur til Hirtshals Fyr eller gåtur på havnen med lidt lækkert til dig selv og andre, hvor du samtidig støtter byens butikker.

1. Køb delikatesser hos Ostemanden

I Hirtshals har vi en populær delikatesse med over 300 slags oste og andre delikatesser. Ostemanden holder åbent. Se mere her:

Ostemanden på Facebook

2. Giv blomster fra Mimosa

Mimosa holder åbent i denne tid, og laver nogle skønne buketter. Giv en buket til en, du holder af, og send vedkommende en dejlig tanke.

www.mimosa-blomster.dk

3. Lund Interiør

Lund Interiør har fået nye, flotte lokaler i Nørregade 5, og i anledningen af foråret er shoppen det perfekte sted at kigge efter bolig- og indretningstips. Se mere på deres Facebook

Lund Interiør på Facebook

Besøg områdets naturperler

Hvornår har du sidst gået en tur ved Tverstedsøerne, på Hirtshals Klint eller nydt udsigten over Vendsyssel fra Tornby Bjerg?

VisitHirtshals har lavet en liste med 9 naturperler, der er et besøg værd – perfekt til en gåtur, når du trænger til at komme ud!

Afspil video

Nyd udsigten fra Hirtshals Fyr

Få dagens motion og bestig de mange trin til toppen af Hirtshals Fyr.

Herfra kan du nyde den bjergtagende udsigt over Hirtshals by, og når det ellers bliver muligt, kan du nyde en kop kaffe og et stykke kage i fyrets café, hvor der også er kunstudstillinger.

Du ønskes en god tur

Del gerne dette magasin, og hjælp med at støtte de steder, der holder åbent for os:

Del på facebook
Facebook

Bragt til dig af:

visit hirtshals logo