12% rabat: Rundvisning, vinsmagning og frokost på Hideaway Vingård

Kom med på en rundvisning på Hideaway Vingård på Fejø, der deler deres kærlighed og passion for vin med landstedets besøgende. Indehaver eller den daglige leder vil tage jer med på en passioneret rundvisning, hvor I ser og oplever vin- og figenavlen helt tæt på. I vil lære om årets gang på vingården, økologisk planteavl, og se, hvordan druerne bliver til vin i vineriet. I får indblik i Fejøs milde ø-klima og unikke mikroklima, ved at se eksempler på de eksotiske planter, der vokser på landstedet. Efter rundvisningen inviteres i indenfor til en lækker frokosttallerken med ravioli fra Fejøs pastamageri, Pasta Principato, vingårdens egen vinbladsruller og to lækre salater. Til frokosten vil I få serveret et skønt glas vin fra landstedet, som vil fuldende oplevelsen og gøre denne dag til en uforglemmelig oplevelse. Frokosten nyder I i ro og mag under figentræerne på gårdspladsen eller i Traktørstedet før eller efter rundvisningen.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…