12% rabat: SUP intro kursus med Surf Agency

Et SUP intro kursus med Surf Agency er en uforglemmelig måde at stifte bekendtskab med Stand Up Paddle. Til kurset bliver du mødt af entusiastiske instruktører og en venlig atmosfære, der stråler af aloha, spænding og eventyr. Kurset starter med introduktion til SUP-udstyret og de grundlæggende teknikker. Du vil lære at håndtere padlen korrekt og finde den rette balance på boardet. De erfarne instruktører vil give dig individuel vejledning for at sikre, at du føler dig tryg og klar til at tage udfordringen op. Når du er komfortabel med udstyret, vil vi tage dig med ud på vandet, hvor du vil opleve glæden ved at glide henover vandet på din SUP-board. Du vil lære grundlæggende paddle tag og teknikker, der vil hjælpe dig med at bevæge dig effektivt og kontrolleret gennem vandet. Men SUP-introkurset handler ikke kun om teknik. Det er også en mulighed for at connecte med naturen og mærke den beroligende effekt af vandet under dine fødder. Du vil blive omgivet af Aarhus bugtens fantastiske naturskønne omgivelser.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK