12% rabat: Sambusakursus med MultiFoods

Lær at lave originale sambusa hos MultiFoods i Koldning, som er et sted drevet af nydanske kvinder med en forkærlighed for god og smagfuld mad. På kurset lærer I at lave de lækre sambusa, som er en traditionel afrikansk og arabisk snack fyldt med saftige og smagfulde ingredienser. Kun fantasien sætter grænser, når I skal udforske de mange muligheder med friske og kvalitetsrige råvarer, og fyldet kan varieres fra kød, vegetar eller vegansk. De er perfekte til at dele med venner og familie eller som en nem og hurtig snack på farten. Opdag den afrikanske og arabiske madverden med fortællinger fra værtens hjemland og traditionerne, imens I laver den traditionelle snack. Alt I producerer på dagen, kan spises enten på lokationen eller tages med hjem.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK