12% rabat: Kreahygge hos UKÆNT

Hos UKÆNT i Horsens er alle kreative sjæle – store som små – inviteret med på en fantasifuld oplevelse. Når I møder op hos UKÆNT, skal I vælge jeres egen kasse. Dette er dog ikke en helt almindelig kasse. Kassen er nemlig med til at bestemme, hvilket kreativt projekt I skal gå i krig med denne eftermiddag. Om I bedst kan lide perler, stearinlys, være kreativ med klippe klistre eller noget helt fjerde, så kan I vælge mellem lidt af det hele hos UKÆNT. Hver person får sin helt egen kreakasse at fordybe sig i. UKÆNT i Horsens er favoritstedet blandt venindegrupper, der catcher-up over et kreativt projekt, familier, der samles omkring nærvær, fordybelse og familietid, og generelt alle, der elsker at fordybe sig i kreative projekter i hyggelige rammer. Oplev selv hyggen og kreativiteten hos UKÆNT på denne oplevelse.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK