12% rabat: Istedgade overgiver sig aldrig med TYRA Byvandringer

Følg med arkæolog og historiefortæller Hanne Fabricius på en tur gennem Istedgade og lær om områdets fortid. Istedgade blev kendt som slagternes gade i starten af 1900-tallet, da kvægtorvet blev flyttet fra Trommesalen til Brune Kødby. Under turen vil Hanne fortælle om slagtere, stegekældre og deres lækre delikatesser samt de farverige artister, der boede på artisthotellerne, når de var på turné i København. I skal høre om Odinekspressen, Københavns første banegård fra 1847 og om Christian den 4.s fæstningsanlæg, der blev kaldt Rosenåen, selvom voldgraven bestemt ikke duftede af roser. Turen vil også omfatte historien om de frække damer på Balladevej og folkestrejken under Anden Verdenskrig, hvor udtrykket ”Istedgade overgi’r sig aldrig” stammer fra. En fantastisk historisk tur, som leveres med en kæmpe personlighed og en stor portion humor.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK