12% rabat: Flødebollekursus hos Ærli

Har du en sød tand, og er din forkærlighed til chokolade stor? Så skal du tage med til flødebollekursus hos Ærli. Oplevelsen starter med en rundvisning på flødebollefabrikken, hvor du får lov til at komme med bag kulisserne og se, hvordan de velkendte Ærli flødeboller laves. Herefter skal du selv gøre kunsten efter, og lave dine egne flødeboller helt fra bunden. Lær at temperer chokoladen, som giver flødebollen det perfekte crunch. Pisk skummet med udgangspunkt i Ærli’ særlige opskrift, som gør, at flødebollen holder sin cremet og fyldige konsistens. Lav en lækker chokoladebund ud af 60% økologisk chokolade, som sætter prikken over i’et på dine færdiglavede flødeboller. Efter kurset kan du tage dine hjemmelavet flødeboller med hjem, som du kan servere for hele familien.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…