12% rabat: Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark

Det bliver vildt, en oplevelse for livet, og det er bestemt ikke alle, som tør at hoppe med. Dropzone Denmark inviterer til et eksklusivt event, hvor du kan prøve Europas højeste HALO tandemspring. Tandemspringet foregår 7.600 meter (25.000 fod) oppe i luften og giver dig hele 2 minutters frit fald, inden faldskærmen slår ud. Holdet, der skal tage dig med op i højderne, ledes af Paul-Henry de Baère. Paul-Henry de Baère kan blandt andet skrive Professional Skydiver og HALO Jumps Specialist på sit CV, samt titlen som rekordindehaver af verdens højeste parachute landing på 6.145 meter på bjerget Baruntse i Nepal. Med andre ord: Du er i gode hænder. Eventet foregår kun i 3 dage i 2023 med begrænsede pladser, så dette er din ultimative chance for at prøve noget, som ikke alle kan prale med. Skal du hoppe med?

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK