12% rabat: Cocktail-workshop & smagning på Njord Distillery

Njord er mest kendt for at lægge navn til Danmarks originale gin, men har også stor ekspertise i fremstille anden spiritus og ikke mindst cocktails.På denne cocktailworkshop byder Njord indenfor på deres destilleri og udviklingsfaciliteter på Sydhavnen i Aarhus, hvor du straks får en cocktail i hånden og derefter selv lærer kunsten at fremstille velsmagende cocktails. Hos Njord oser det af passion for og kærlighed til at fremstille smagfuld og kompleks spiritus og de mange forskellige slags cocktails, man kan lave med udgangspunkt i deres produkter. Destilleriet har vundet flere flotte medaljer og er særligt kendt for deres avantgarde ginner, mens deres eksperimenterende Njord Ligalab har udviklet bl.a. anmelderrost vermouth, og hyldeblomstlikør og cocktails, der sælges på flaske og fad landet over. Med denne spiritus som omdrejningspunkt, udvikler Njord Gin Distillery selv cocktails, der blandt andet serveres på restauranter og barer landet over. På denne cocktailworkshop lærer du at lave både ny fortolkede klassikere og lækre, mere utraditionelle cocktails – og selvfølgelig smage dem også. Alt dette foregår i destilleriets smukke omgivelser og med samme legende og eksperimenterende ånd, som kendetegner destilleriet og dets produkter.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…