12% rabat: Anti-stress massage hos Ermans Massage

Mangler du mentalt mere overskud og energi i hverdagen? Opnå et større flow i energibanerne med en anti-stress massage hos Ermans i Aarhus. Anti-stress massage er en blid og afslappende massage, hvor kroppen kommer helt ned i gear og hjernen kommer over i, det specialister kalder for, Alpha bølger. Det er det stadie, hvor krop og hjernen slapper af i en meditativ tilstand. Det er blandt andet med til at styrke kroppens egen evne til at helbrede sig selv. Når kroppen går i en helingsproces, vil det nedsætte stresshormonerne, og har dermed også direkte indflydelse på immunforsvaret. Anti-stress massage er også med til at give mere cirkulation i lymfevæsken, hvilken kan være med til at frigive kroppens ophobede affaldsstoffer.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK