12% Rabatt: Anti-Stress-Massage bei Ermans Massage

Mangler du mentalt mere overskud og energi i hverdagen? Opnå et større flow i energibanerne med en anti-stress massage hos Ermans i Aarhus. Anti-stress massage er en blid og afslappende massage, hvor kroppen kommer helt ned i gear og hjernen kommer over i, det specialister kalder for, Alpha bølger. Det er det stadie, hvor krop og hjernen slapper af i en meditativ tilstand. Det er blandt andet med til at styrke kroppens egen evne til at helbrede sig selv. Når kroppen går i en helingsproces, vil det nedsætte stresshormonerne, og har dermed også direkte indflydelse på immunforsvaret. Anti-stress massage er også med til at give mere cirkulation i lymfevæsken, hvilken kan være med til at frigive kroppens ophobede affaldsstoffer.

Als Mitglied von KlubDanmark erhalten Sie 12% als Rabatt auf dieses Erlebnis. Klicken Sie einfach unten auf „Vorteil einlösen“ und verwenden Sie den Rabattcode.

(Hinweis: Der Rabattcode gilt nicht für bereits rabattierte Erlebnisse, Sonderpreise, Versand, physische Geschenkboxen/-karten und Einkäufe mit oder von Wertgeschenkkarten.)

de_DE