Tempelkrogens Familiecamping

Sjællands Bedste Campingplads 2018 og 2019

Tempelkrogens Familiecamping er – som navnet også antyder – en campingplads med fokus på campingferie med børn. Pladsen ligger en smule syd for Holbæk og byder på masser af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Campingpladsen ligger ud til Isefjorden og fra pladsen har man derfor en smuk og unik udsigt over den inderste del af fjorden.

I både 2018 og 2019 endte Tempelkrogens Familiecamping på flotteste vis som vinder af Sjællands Bedste Campingsplads.

 

Aktiviteter for ethvert legebarn

På Tempelkrogens Familiecamping er særligt børnene i centrum. På pladsen finder du et stort legeområde med blandt andet hoppepuder, trampolin, forhindringbane, sandkasser, mooncars og meget mere. Legepladsen bliver fornyet med nye lækre legeredskaber hvert år, hvoraf det seneste tiltag er en ny karussel, som allerede er et stort hit.

Pladsen har også et stort poolområde med tre forskellige dybder samt rutsjebane og et hyggeligt smølfehus til de mindste.

Derudover tilbyder pladsen et væld af forskellige aktiviteter for alle aldre – ansigtsmaling, CrossGym, krea-dag, eventyrfortælling og meget mere.

På pladsen finder du desuden Cafe KlipKlap, som i sommerperioden både har frokost- og aftenåbent. 

Hvad siger gæsterne?

Har du besøgt Tempelkrogens Familiecamping? Så del gerne dine oplevelser med os her.

FAQ om Tempelkrogens Familiecamping

Overnatningsmuligheder
Det er naturligvis muligt at medbringe egen campingvogn, og derudover er det muligt at leje hytter og ferielejligheder i forskellige størrelser alt efter behov.

Særlige aktiviteter
I sommerperioden og ifm. helligdagsferierne er der særlige aktiviteter på campingpladsen, som man kan læse mere om på hjemmesiden.

danmarks bedste oplevelser kort

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *