Tempelkrogens Familiecamping

Danmarks Bedste Campingplads 2020

Tempelkrogens Familiecamping er – som navnet også antyder – en campingplads med fokus på campingferie med børn. Pladsen ligger en smule syd for Holbæk og byder på masser af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Campingpladsen ligger ud til Isefjorden og fra pladsen har man derfor en smuk og unik udsigt over den inderste del af fjorden.

Tempelkrogens Familiecamping er en af de allerbedste campingpladser, hvilket er bevist ved, at trofaste campister på flotteste vis har stemt pladsen ind som Danmarks Bedste i 2020, mens den har vundet Sjællands Bedste Campingsplads i 2018, 2019 og 2020!

TV 2 Øst kom forbi

TV 2 Øst var forbi, da André og Tina for andet år i træk kunne lade sig kåre som Sjællands Bedste Campingplads og her kan du få et indblik i hvorfor:

Aktiviteter for ethvert legebarn

På Tempelkrogens Familiecamping er særligt børnene i centrum. På pladsen finder du et stort legeområde med blandt andet hoppepuder, trampolin, forhindringbane, sandkasser, mooncars og meget mere. Legepladsen bliver fornyet med nye lækre legeredskaber hvert år, hvoraf det seneste tiltag er en ny karussel, som allerede er et stort hit.

Pladsen har også et stort poolområde med tre forskellige dybder samt rutsjebane og et hyggeligt smølfehus til de mindste.

Derudover tilbyder pladsen et væld af forskellige aktiviteter for alle aldre – ansigtsmaling, CrossGym, krea-dag, eventyrfortælling og meget mere.

På pladsen finder du desuden Cafe KlipKlap, som i sommerperioden både har frokost- og aftenåbent. 

Kort over pladsen

(Klik på kort for at zoome)

Hvad siger gæsterne?

Har du besøgt campingpladsen? Så del gerne dine oplevelser med os her.

Det er naturligvis muligt at medbringe egen campingvogn, og derudover er det muligt at leje hytter og ferielejligheder i forskellige størrelser alt efter behov.

Priser camping

 

Priser hytter

I sommerperioden og ifm. helligdagsferierne er der særlige aktiviteter på campingpladsen, som man kan læse mere om på hjemmesiden.

Flere tips til Sjælland?

Brug vores guide til Sjælland, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til det sjællandske, både angående oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder.

Oplevelser på Sjælland

Smagsoplevelser og spisesteder på Sjælland

Overnatning på Sjælland

Hent vores gratis app til Sjælland (og resten af Danmark)

3 anmeldelser

 1. Børnenes paradis

  Dejlig plads, med gode tilbud til børnene og god service flotte bad og toilet forhold ved hovedindgangen, men toiletfaciliteter ved legeplads mangler lidt i at kunne få alle mine stjerner,
  Café klipklap er et dejligt tilbud og hvis nu der blev gjort lidt mere for at få hævet badevandstemperatur i poolen så den kan bruges i den tidlige såvel som den sene sæson ville det være et kæmpe plus
  Preben Jensen Ølsted

 2. Skøøøn campingplads

  Den skønneste familiecamping med børnene i højsæde❤masser af aktiviteter for børn og voksne! Hyggelig restaurant med lækker mad! SKØN UDSIGT TIL FJORDEN ! Dejlig pool med liggestole !❤stor og udfordrende legeplads .❤❤❤❤❤

 3. Bedste campingplads for børn på Sjælland

  En fantastisk familieplads,et fantastisk værtspar og ansatte, altid hjælpsomme, utrolig flot service ved spørgsmål eller andet.
  Pladsen taler klart til familier med børn, fantastisk legeplads, pool, heste og masser af plads til leg og hygge.

  Pladsen er det jeg kalder en natur plads, kuperet terræn , ikke alt for trimmet, hvilket tiltaler mit campinghjerte.
  Masser at toiletter med baderum, bliver rengjort mindst 2 x dgl. men desværre er ikke alle campister lige gode til at rengøre efter brug.
  Lækkert køkken og ved legepladsen et udekøkken.
  God butik, med det nødvendigste, mega lækker cafe , med fantastisk mad til meget rimelige priser og igen super betjening.
  Smuk natur med gode muligheder for gåture og luftning af hundene som også er velkommen på pladsen.
  Vi nød vores dage med barnebarnet på jeres dejlige campingplads.
  Tak for jeres måde at være på.
  Knus fra dem fra Jylland med schæferhunden.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Krogvejen 2
Vipperød 4390 DK
Find vej med Google Maps