Strandhotel Røsnæs

Danmarks Bedste Badehotel 2021

Ved fødderne af Røsnæs og helt nede i vandkanten af Kalundborg Fjord finder du Strandhotel Røsnæs, et charmerende badehotel med egen restaurant. Hotellet kom på vores kort over Danmarks bedste oplevelser, da det i marts 2021 vandt vores afstemning om Danmarks Bedste Badehotel.

Men hvad har så gjort, at så mange har stemt på dette badehotel. Vi har undersøgt sagen og de ting, gæster fremhæver ved stedet.

Fantastisk beliggenhed og udsigt

udsigt fra værelse
Udsigten fra hotellet

TV 2’s Badehotellet har siden 2013 givet et ordentligt boost til danskernes lyst til at holde klassisk dansk badeferie som i gamle dage.

Det har fået antallet af badehoteller til at stige, men der er faktisk ganske få badehoteller, der kan prale af at ligge helt nede i vandkanten. Dette kan dette hotel dog, og netop beliggenheden og udsigt er et tema i de mange positive anmeldelser fra gæster.

Vil du have klassisk dansk badeferie som i TV 2’s tv-serie, så er dette sted et rigtig godt bud!

Restaurant Næs

restaurant næs

En anden ting, som gæsterne fremhæver, er maden i Restaurant Næs, der både huser gourmet og brasserie, så du både kan vælge en helaftens-oplevelse med 8-retters gourmet, eller blot vil nøjes med en enkelt ret. Uanset appetit, så er retterne lavet med lokale råvarer (fx. Holbækskinke) og smagt til med årtidens krydderurter.

Midtpunkt for unikke oplevelser

Hotellet har også den helt unikke fordel, at du aldrig er fanget på dit hotelværelse. Her er masser at opleve lige i nærheden.

På hotellets grund kan du nyde en udsigten fra terassen med en kop kaffe, tage en dukkert fra hotellets badebro eller gå en tur langs vandet.

Ikke langt derfra er der smagsoplevelser at finde på Danmarks største vingård, Dyrehøj Vingaard og så kan du både vandre og cykle i Røsnæs’ bakkede og underskønne natur. En tur til spidsen af Røsnæs og Røsnæs Fyr er et must.

Når du mere er til byliv, ligger Kalundborg by kun 5 km fra hotellet.

Hvad gæsterne siger

Flere tips til Sjælland?

Brug vores guide til Sjælland, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til det sjællandske, både angående oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder.

Oplevelser på Sjælland

Smagsoplevelser og spisesteder på Sjælland

Overnatning på Sjælland

Hent vores gratis app til Sjælland (og resten af Danmark)

2 anmeldelser

  1. Verdensklasse

    Fremragende beliggenhed og fin betjening

  2. Danmarks bedste badehotel

    Badehotellet ligger i smukke omgivelser med dejlig badestrand for barnlige sjæle

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.