Strandgaarden Badehotel

Læsø'sk idyl og gourmet i særklasse

Strandgaarden Badehotel er et idyllisk hotel på Læsø, hvor de stadig værner om det, der tidligere var hensigten med at holde ferie: at genfinde roen og oplade batterierne. Hvis du endnu ikke har prøvet at genfinde din indre ro i hotellets lyse værelser og ladet dig bespise i den lækre gourmet-restaurant, ja, så skylder du dig selv en oplevelse!

Strandgaarden blev opført helt tilbage i 1727. Først fra omkring 1926, gjorde Herman Axelsen stedet til badepension. I opslagsværket ”Hvor skal jeg bo i sommer?” fra Skandinavisk Vejviser  omtales Badepensionatet ”Strandgaarden” således:

”Strandgaarden, Vesterø Havn, Læsø pr. Frederikshavn. Herm. Axelsen. Statstelf. 35.
Værelser med Pension fra 5 Kr. pr. Dag. Hyggelige Værelser. God kraftig Kost.”

Alt det fortæller hotellets nuværende ejer, Ole Lind,  personligt meget mere om i denne video:

Restaurant i nordjysk særklasse

På Strandgaarden finder du også Læsøs bedste restaurant. Det tør vi godt sige, for badehotellets restaurant er det eneste spisested på Læsø, der har fået 5 gafler i Nordjyske og samtidig er optaget i White Guide. Vi ville da ønske, at prisen for et måltid mad var som i Herman Axelsens tid og kun kostede 5 kr. Det koster lidt mere i dag, hvor du til gengæld også får gourmet med lokale råvarer til en meget rimelig pris.

Vores tips til hotellet

Noget af det unikke ved Strandgaarden er, at du kan få et skønt ophold, uanset om du er til luksus anno 2018 eller badeferie som i gamle dage. Strandgaarden har både nye luksusværelser og de mere autentiske værelser med bad på gangen. Helt som i gamle dage. Her på redaktionen er vi helt klart til den klassiske udgave, men du kan få det, som du lyster.

Tilbud på ophold

På Strandgaardens hjemmeside har de en side med tilbud på ophold. Her kan du f.eks. finde gode priser på overnatninger med ankomst i hverdagen. Der er også flere pakketilbud med adgang til Læsø Kur eller leje af MTB.

Se badehotellets tilbud på ophold her

Vind ophold på Strandgaarden Badehotel

Vi udlodder af og til konkurrencer, hvor du kan vinde ophold på nogle af Danmarks bedste badehoteller og Strandgaarden er et af dem. Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder og bliv den næste vinder af en lækker badeferie.

Bedøm dette opslag

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Strandvejen 8
Læsø 9940 DK
Vis vej