Strandgaarden Badehotel

Læsø'sk idyl og gourmet i særklasse

Strandgaarden Badehotel er et idyllisk hotel på Læsø, hvor de stadig værner om det, der tidligere var hensigten med at holde ferie: at genfinde roen og oplade batterierne. Hvis du endnu ikke har prøvet at genfinde din indre ro i hotellets lyse værelser og ladet dig bespise i den lækre gourmet-restaurant, ja, så skylder du dig selv en oplevelse!

Strandgaarden blev opført helt tilbage i 1727. Først fra omkring 1926, gjorde Herman Axelsen stedet til badepension. I opslagsværket ”Hvor skal jeg bo i sommer?” fra Skandinavisk Vejviser  omtales Badepensionatet ”Strandgaarden” således:

”Strandgaarden, Vesterø Havn, Læsø pr. Frederikshavn. Herm. Axelsen. Statstelf. 35.
Værelser med Pension fra 5 Kr. pr. Dag. Hyggelige Værelser. God kraftig Kost.”

Alt det fortæller hotellets nuværende ejer, Ole Lind,  personligt meget mere om i denne video:

Restaurant i nordjysk særklasse

På Strandgaarden finder du også Læsøs bedste restaurant. Det tør vi godt sige, for badehotellets restaurant er det eneste spisested på Læsø, der har fået 5 gafler i Nordjyske og samtidig er optaget i White Guide. Vi ville da ønske, at prisen for et måltid mad var som i Herman Axelsens tid og kun kostede 5 kr. Det koster lidt mere i dag, hvor du til gengæld også får gourmet med lokale råvarer til en meget rimelig pris.

Vores tips til hotellet

Noget af det unikke ved Strandgaarden er, at du kan få et skønt ophold, uanset om du er til luksus anno 2018 eller badeferie som i gamle dage. Strandgaarden har både nye luksusværelser og de mere autentiske værelser med bad på gangen. Helt som i gamle dage. Her på redaktionen er vi helt klart til den klassiske udgave, men du kan få det, som du lyster.

Tilbud på ophold

På Strandgaardens hjemmeside har de en side med tilbud på ophold. Her kan du f.eks. finde gode priser på overnatninger med ankomst i hverdagen. Der er også flere pakketilbud med adgang til Læsø Kur eller leje af MTB.

Se badehotellets tilbud på ophold her

Vind ophold på Strandgaarden Badehotel

Som tak for jeres mange stemmer til Danmarks Bedste Badehotel lovede vi at udlodde nogle skønne præmier med badehotelsophold. Tilbage i maj sendte vi en heldig vinder på Villa Vest-luksusophold, og nu er vi glade for at kune præsentere endnu en vild præmie: Strandgaarden Badehotel på Læsø. Præmien gælder opholdet “2 gode dage på Læsø” og indeholder:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse med eget badeværelse
  • 2 morgenbuffeter
  • 2 stk. 3-retters gourmetmenuer i restauranten

Læs mere om præmien, “2 gode dage på Læsø” her

Værdi min. 3.790,-

Sådan vinder du

Du kan blive den heldige vinder på følgende måder:

For hver ting, du gør, optjener du et lod. Liker du konkurrencen-opslaget, svarer rigtigt på to quizspørgsmål og er tilmeldt nyhedsbrev får du altså 3 lodder og 3x gevinstchance.

 

Vi bekymrer os om datasikkerhed og opbevarer data sikkert. Se vores privatlivspolitik her.

Bedøm dette opslag

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Strandvejen 8
Læsø 9940 DK
Vis vej