Skovsnogen Artland

Hybrid mellem kunstgalleri og naturlegeplads

Skovsnogen er helt sin egen.  Godt gemt væk i en vestjysk skov finder du dette kunstmuseum uden vægge og under åben himmel. “Museet” er en surrealistisk naturvandring mellem træet og mere eller mindre permanente installationer. Stedet er opkaldt efter det første kunstværk, der blev opført her, en kæmpe gul træslange, du kan kravle i gennem.

Sidenhen er der kun kommet flere kunstværker til og i dag tæller museet over 80 installationer.

Museet er også vært for en række events året rundt, men bedst af alt er det, at museet er helt gratis, så uanset om du er til kunst eller ej, så er der altid den storslåede natur og plads til at nyde en medbragt madpakke.

Skovsnogen er en fantastisk oplevelse – kunst og natur er forenet på en unik måde, og man ved ikke, hvornår det næste kunstværk venter. Et skønt sted til en skovtur med familien.

Anmelder på Google

OpdagDanmarks tips til Skovsnogen

  • Du skal bruge bil eller cykel for at komme til Skovsnogen. Der er desværre ingen offentlig transport, der går forbi. Nærmeste togstation ligger i Kibæk, 14 km væk.
  • Skoven inviterer til at medbringe egen madpakke, men har du ikke madpakke med, kan vi anbefale Skarrildhus 4 km derfra, hvor der er restaurant med lækre retter lavet på lokale råvarer – og i øvrigt også en smuk park
  • Bemærk også skulpturkirkegården, hvor gamle værker får lov at gå i forfald

Ofte stillede spørgsmål

Der er åbent døgnet rundt, 365 dage om året.

Der er altid gratis entré.

Nej, men der er bord og bænke, hvor du kan spise din medbragte mad.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Døvlingvej 6
Kibæk 6933 DK
Find vej med Google Maps