Rødvig Kro & Badehotel

Danmarks Bedste Badehotel 2020 og 2022

Rødvig Kro & Badehotel er et historisk og idyllisk lille badehotel med egen restaurant ved Stevns på Sjælland. Stedet kom på vores kort over Danmarks bedste oplevelser, da de i 2020 vandt vores afstemning om Danmarks Bedste Badehoteller. Rødvig Kro & Badehotel har igen i 2022 vundet vores afstemning som Danmarks Bedste Badehotel!

Læs mere om det, der gør dette sted specielt herunder, men start med den lille intro-video:

Afspil video

Et kulturhistorisk sted

Noget særligt ved Rødvig Kro & Badehotel er stedets historie. Kroen har nemlig været kongeligt priviligeret siden 1844, og det mærkes, når du er her.

restauranten

Her er nemlig mange hyggelige kroge og detaljer, der emmer af fortællinger fra en svunden tid. F.eks. finder du i det ene hjørne af restauranten en gammel kakkelovn i støbejern med gamle originale fliser.

Badehotel i vandkanten

udsigt til badebro fra værelse på rødvig kro & badehotel

Når du skal have den helt rigtige badehotelsoplevelse, hvor du rent faktisk kommer i vandet, er det essentielt, at der ikke er for langt derned.

Med et ophold på Rødvig Kro & Badehotel bor du nærmest lige i vandkanten. Ja, hotellet har sågar sin egen badebro!

Unik placering

stevns klint

Udover at nyde godt af en placering lige ned til vandet, så kan du på Rødvig Kro & Badehotel også nyde rigtig godt af området. Du bor nemlig med udsigt til Stevns Klint, der er UNSECO Verdensarv.

Det kan varmt anbefales at leje cykler på hotellet og derfra cykle til klinten.

Restauranten

I køkkenet bag den historiske krostue laves der uhøjtidelig og lækker mad med lokale råvarer. Man køber fisk på havnen i Rødvig og grøntsagerne fra områdets lokale producenter alt efter sæsonens udbud.

Selv drikkevarer er i stor udstrækning hentet i lokalområdet. Fx. kan du få øl fra Stevns Andelsbryggeri. Alt sammen så kvaliteten af maden kan stå mål med udsigten fra restauranten!

Kigger man i de mange anmeldelser på nettet, scorer restauranten også højt på serviceniveauet.

Der er åbent for frokost og aftenspisning.

Ophold, værelser og priser

Hotellet har i alt 18 værelser, hvoraf de fleste er med udsigt til Østersøen og Stevns. De er alle indrettede på hver deres måde og er i forskellig størrelse. De mindre værelser giver den helt autentiske badehotelsoplevelse, men hvis det er vigtigt for dig med meget plads på værelset, så book direkte hos hotellet. På den måde kan du undgå at komme til at booke et af de mindre værelser.

Der tilbydes forskelige slags ophold med overnatning og spisning i den historiske restaurant.

Flere tips til Sjælland?

Brug vores guide til Sjælland, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til det sjællandske, både angående oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder.

Oplevelser på Sjælland

Smagsoplevelser og spisesteder på Sjælland

Overnatning på Sjælland

Hent vores gratis app til Sjælland (og resten af Danmark)

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *