Legoland Billund

En forunderlig verden af leg og LEGO

Legoland Billund kræver næppe nogen introduktion. Forlystelsesparken, der åbnede dørene første gang tilbage i 1968, er med over 1,5 mio besøgende en af Danmarks største attraktioner. Faktisk er det den største attraktion uden for København målt på antal af besøgende, kun overgået af Tivoli og Bakken. Med så mange besøgende hvert år, er der også god chance for, at du har dine egne minder fra parken.

Mens du næppe har brug for en introduktion, så kan du herunder finde et oprids af forlystelsesparken nyheder, klassikere og praktiske informationer, og måske finde ud af, om det snart er tid til (endnu) et besøg i en af Danmarks største forlystelsesparker.

Nyhed 2021: LEGO Movie World

lego movie world

Den helt store nyhed til sæsonen 2021 er det nye LEGO Movie World, en verden bygget op om de mange LEGO-film, der har rullet over det hvide lærred.

En af de helt store oplevelser i denne nye verden er Emmet’s Flying Theater, en oplevelse der tager en biografoplevelse til helt nye højder! Man kommer ikke til at sidde stille foran den gigantiske skærm, når LEGOLAND bliver den første forlystelsespark i Skandinavien, som får en flying theater forlystelse. I ’Emmet’s Flying Adventure – Masters of Flight’ svæver gæsterne rundt i Emmets sofa, mens de oplever en medrivende film på en kæmpestor 180 grader kuppelskærm, der matcher sofaens bevægelser. Man vil også mærke vind i håret, se tåge omkring en og blive udsat for forskellige dufte i luften udervejs.

Besøg Miniland - en Legoland klassiker

Legolands Miniland er det, der startede det hele; vores verden gengivet med Legoklodser. Du kan med andre ord opdage Danmark gennem LEGO og på kort tid besøge både Amalienborg, Nyhavn, Skagen, Ribe og mange flere steder på ganske få minutter.

Det er dog ikke kun danske steder, du kan opleve i 1:20-målestok, for der er kendte bygninger fra hele verden i Miniland.

Priser

En endagsbillet i Legoland Billund koster 395 kr. købt ved indgangen. Der er dog rabat og penge at spare, hvis du booker online mindst 2 dage i forvejen. Så er prisen for dagsbilletter nemlig kun 375 kr.

Du kommer også billigere ind, hvis du køber. sæsonkort eller overnatter på Legland Billund Resort.

Flere tips til Sydjylland?

Brug vores guide til Sydjylland, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til det sønderjyske, både angående oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder.

Oplevelser i Sydjylland

Smagsoplevelser og spisesteder i Sydjylland

Overnatning i Sydjylland

Hent vores gratis app til Sønderjylland (og resten af Danmark)

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *