Knolden

Blandt Danmarks bedste ishuse

I mange år, lå der på det sted der i dag kaldes Knolden, en købmandsbutik. Det er 76 år siden i dag. Her lå den som den eneste butik i området – på en knoldet mark. Deraf navnet Knolden.

Der har været drevet rigtig mange forskellige butikker på adressen gennem årene – nogle med succes og andre ganske kortvarigt.

De sidste 10-15 år med mindre held – lige til den 13.04.19, da Kira Madsen besluttede sig for, at det var her, hun ville realisere sin mangeårige drøm om at åbne et ishus. Og hvad bedre end at give det navnet Knolden.

Det varede ikke længe før, at gæster fra nær og fjerne valfartede til Knolden, for Kira forstår at give folk hjemmelavede kvalitetsprodukter, super service med store smil i et personligt ishus.

I daglig tale er det Knoldemutter, Bondeknolden og alle Knoldeungerne.

At Knolden er et yderst populært ishus, kan man bl.a. se ved, at Knoldens ishus allerede i 2020 fik en fornem 11. plads i vores afstemning om Danmarks Bedste Ishus. Det er særligt imponerende set i lyset af, at stedet først slog sine døre op i 2019!

I 2021 kunne Knolden så avancere og tage en meget flot 6. plads i vores afstemning, så hvis du leder efter verdensklasse is, så kan du roligt besøge Knoldemutter og alle Knoldeungerne – du vil ikke fortryde.

Isen er fra Hansens is, Gelato italiensk is, Carte´dor, Vild is i Thy og Organic is (produceret på kokosmælk) fra England. Her er også sukkerfri is, glutenfri vafler og laktosefri is.

Isvaflerne er hjemmebagte. Guf og piskefløden naturligvis pisket – ingen dåser her.

Mere kan man vist ikke bede om!

Flere tips til Sjælland?

Brug vores guide til Sjælland, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til det sjællandske, både angående oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder.

Oplevelser på Sjælland

Smagsoplevelser og spisesteder på Sjælland

Overnatning på Sjælland

Hent vores gratis app til Sjælland (og resten af Danmark)

2 anmeldelser

  1. Danmarks bedste ishus.
    Altid god betjening.

  2. Fantastisk is

    Den bedste isvaffel der findes.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017