Knolden

Blandt Danmarks bedste ishuse

I mange år, lå der på det sted der i dag kaldes Knolden, en købmandsbutik. Det er 76 år siden i dag. Her lå den som den eneste butik i området – på en knoldet mark. Deraf navnet Knolden.

Der har været drevet rigtig mange forskellige butikker på adressen gennem årene – nogle med succes og andre ganske kortvarigt.

De sidste 10-15 år med mindre held – lige til den 13.04.19, da Kira Madsen besluttede sig for, at det var her, hun ville realisere sin mangeårige drøm om at åbne et ishus. Og hvad bedre end at give det navnet Knolden.

Det varede ikke længe før, at gæster fra nær og fjerne valfartede til Knolden, for Kira forstår at give folk hjemmelavede kvalitetsprodukter, super service med store smil i et personligt ishus.

I daglig tale er det Knoldemutter, Bondeknolden og alle Knoldeungerne.

At Knolden er et yderst populært ishus, kan man bl.a. se ved, at Knoldens ishus allerede i 2020 fik en fornem 11. plads i vores afstemning om Danmarks Bedste Ishus. Det er særligt imponerende set i lyset af, at stedet først slog sine døre op i 2019!

I 2021 kunne Knolden så avancere og tage en meget flot 6. plads i vores afstemning, så hvis du leder efter verdensklasse is, så kan du roligt besøge Knoldemutter og alle Knoldeungerne – du vil ikke fortryde.

Isen er fra Hansens is, Gelato italiensk is, Carte´dor, Vild is i Thy og Organic is (produceret på kokosmælk) fra England. Her er også sukkerfri is, glutenfri vafler og laktosefri is.

Isvaflerne er hjemmebagte. Guf og piskefløden naturligvis pisket – ingen dåser her.

Mere kan man vist ikke bede om!

Flere tips til Sjælland?

Brug vores guide til Sjælland, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til det sjællandske, både angående oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder.

Oplevelser på Sjælland

Smagsoplevelser og spisesteder på Sjælland

Overnatning på Sjælland

Hent vores gratis app til Sjælland (og resten af Danmark)

6 anmeldelser

 1. Lækker is og guf

  Sød betjening og de gør hvad de kan for god betjening .
  Is en er god . Og lækker guf .ums .

  Pris tilfreds

 2. 5 stjerner

  SKønt sted at komme…man føler sig MEGET velkomnen..alle de dejlige unge mennesker er så glade og udstråler de har det godt….Når Kira er der er det ikke en højrøvet overlegen chef som. Ikke ved om man skal hilse eller ej….nej Kira kommer ud og man får en lille snak….når alt dette er sagt er det nogle skønne js an får…2023 da er min farvorit Citronis med lakrids drys…vi har allerede fået den 3 gange….skønt.

 3. Fantastisk udvalg og udsøgt betjening.

  Min mening om Knolden ishus.
  Det er efter min mening

  Det bedste ishus i Danmark.

  Dette er dog skrevet, uden at have prøvesmagt alle Danmarks Ishuse. Det store udvalg af IS og den søde og venlige betjening som man altid får på Knolden. Det skal man lede langt efter. Men det er som skrevet MIN MENING om Knolden. Et fantastisk dejligt Ishus. Altid en dejlig stemning og altid mange gæster. Det er jo nok ikke uden grund.

 4. Fantastisk

  Service er ALTID i top
  Kvalitets is
  Og så forstår de at tage sig af kunderne og lytter til ønsker
  Min mand har en helt særlig milkshake som de laver specielt til ham

  Vi kommer der hvert år mange gange over sommeren

 5. Danmarks bedste ishus.
  Altid god betjening.

 6. Fantastisk is

  Den bedste isvaffel der findes.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017