Gilleleje Badehotel

En af landets bedste badepensioner
danmarks bedste badehotel 2020 diplom

Gilleleje Badehotel er et populært hotel i Nordsjælland, der siden 1908 har ligget smukt på toppen af en klint ved Gilbjerghoved, Sjællands nordligste punkt. Stedet kom på vores kort over Danmarks Bedste Oplevelser, da de i 2020 opnåede en top 10-placering i vores afstemning om Danmarks Bedste Badehoteller takket være loyale kunder.

Hvad gør så badepensionen i Gilleleje til et af Danmarks bedste? Det kan du blive klogere på herunder.

Start med at se denne lille stemningsvideo:

Afspil video

Kort afstand til hav og wellness

Noget af det rigtigt fine og ret så unikke ved Gilleleje Badehotel er, at du både er tæt ved strand og hav, men også stedets egen badeafdeling (særligt hvis du ikke er vild med at hoppe i Kattegat…).

Alle gæster har adgang til badeafdelingen, hvor der er sauna, dampbad og mulighed for at bestille wellness-behandlinger.

Gilbjergstien, Kierkegaard og skøn natur

udsigt fra balkon

Noget af det, der ofte fremhæves ved besøg på Gilleleje Badehotel, er den betagende natur og udsigt. Nyd den fra hotellets 3. sal, hvor du får en helt særlig udsigt, eller når du går langs Gilbjergstien, den 2,7 km lange vandre- og cykelsti, der går mellem Gilleleje by og Gilbjerghoved. En vandretur til byen ad stien, der går gennem fredet natur, er også en populær aktivitet for hotellets gæster.

Ikke langt fra badehotellet finder du Kierkegaardstenen, der er rejst til minde om Danmarks berømte filosof, Søren Kierkegaard.

I tiden omkring 1835 sad han ofte her på Gilbjerghoved og filosoferede. Derfor bliver Kierkegaard også omtalt som Gillelejes første turist.

Ved stenen, der står lige der, hvor Kierkegaard ofte sad, er der en bænk, hvor du selv kan gøre et stop og filosofere til den spektakulære udsigt over Kattegat.

Efter en rask vandretur til byen og en filosofisk pause ved Kierkegaards sten, kan du tage en velfortjent pause og nyde en kop kaffe i badehotellets flotte stuer:

Ophold, booking og priser

Gilleleje Badehotel-ophold fås til priser fra 1.295 kr. Der er forskellige varianter alt efter ønsker til menu og wellness. De fleste ophold inkluderer udover overnatning også 3-retters menu, fri adgang til badeafdelingen samt morgenmad.

BONUS: Det er værd at holde øje med badehotellets Facebook, hvor der ofte er konkurrencer og særlige rabatter til følgere. F.eks. er der 30% rabat på Forårsfornemmelser-ophold i perioden 1. marts – 1. maj 2020 til følgere på Facebook. Du kan følge dem og få tilbud her.

Hvad siger andre?

Ofte stillede spørgsmål til Gilleleje Badehotel

Er der wifi?
Ja. Alle værelser har adgang til gratis internet

Har Gilleleje Badehotel deals eller særlige tilbud?
Ja, fra tid til anden kan du finde særlige Spotdeals. Hold øje med hotellets Facebook-side.

Hvor langt er der til stranden?
Under 100 meter

Er det tilladt at medbringe dyr?
Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Hvilken mad serveres der?
Køkkenet server mad med inspiration fra det danske og franske køkken

Er der gratis parkering?
Ja

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *