Fårup Sommerland

En af Danmarks største attraktioner

Fårup Sommerland er ikke bare Nordjyllands største attraktion. Parken er også en af Danmarks mest besøgte attraktioner (iflg. VisitDenmarks opgørelser) og tilmed kåret som Europas Top 3 Forlystelsesparker i 2015 – 2019 af det anerkendte Kirmes & Park Revue.

Afspil video

Disse priser og besøgstal opnår man ikke, hvis man ikke har et hulans godt sommerland! Og derfor er parken selvfølgelig også med på vores kort over Danmarks bedste oplevelser. Hvis du er i Nordjylland med børn, er Fårup Sommerland et must.

Nyheder

Der kommer hele tiden nye oplevelser til i Fårup Sommerland. Vi giver dig her overblikket over de seneste:

Skovturen - 2021

skovturen

Fårup har lyttet til gæsternes ønske om en ny forlystelse til de helt små. Skovturen tager de små guldklumper og deres forældre med på en hyggelig ekspedition gennem sommerlandet – forbi plaskende vandfald, den eventyrlige dyrehøj og skovhuggerens hjem. Læs mere om Skovturen her.

Saven - 2020

Afspil video

Den højeste forlystelse i Fårup tager dig med på en 460 mter lang og hæsblæsende tur, der går både forlæns og baglæns.. 😬

Forlystelsen er dog stadig for de fleste af familiens medlemmer, da du blot skal være 95 cm for at få lov til at komme med.

Priser

Lavsæson 2021: 30. april – 4. juni + 23. august – 19. september

Højsæson: 5. juni – 22. august

Lavsæson Højsæson Årskort
Voksen 255 kr. 295 kr. 675 kr.
Senior 65+ 200 kr. 240 kr. 525 kr.

Det er også muligt at købe andendags- og eftermiddagsbilletter. Få overblikket over åbningstider og priser for den dag, du skal afsted her:

Rabat

Hvis du er glad for Fårup Sommerland og gerne vil have rabatter, så skal du købe sæsonkort. Udover fri entré hele året får du rabat på butikker og spisesteder i parken.

Du får også 25-50% rabat på billetter til en hel del af Danmarks største attraktioner som fx. Djurs Sommerland, Bonbon Land, Randers Regnskov, Egeskov m.fl.

Historien

For rigtig mange nordjyder er Fårup Sommerland synonymt med sommer og barndomsminder.

Parken åbnede for første gang i 1975 og er dermed Skandinaviens første sommerland.

Dengang bestod forlystelserne primært af trampoliner, hoppepuder, heste og robåde. Entréen kostede kun 4 år, og så kunne ungerne ellers bare boltre sig hele dagen.

Det var et koncept, danskerne kunne forholde sig til, og det blev snart tradition at tage på familietur i det nordjyske sommerland.

I dag er parken vokset betragteligt og fylder hele 90 hektar, svarende til 55 fodboldbaner!

Parken er også kendt for deres akademi, der sikrer nye medarbejdere en grundig træning i service.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har her samlet en række af de spørgsmål, der oftest bliver stillet. Finder du ikke svar herunder, er du mere end velkommen til at skrive til info@opdagdanmark.dk.

Du kan med fordel besøge parken på mandage, fredage og søndage i højsæsonen. Her er der færrest gæster iflg. parken selv.

Fårup dækker i alt 90 hektar, svarende til 55 fodboldbaner!

Priser for børn og voksne afhænger af sæson. Børn under 3 år kommer gratis ind, mens billetter til børn over 3 og voksne koster fra 240 kr. Se tider og priser her.

Ja, på Hotel Fårup kan du overnatte midt i parken. Hotellet blev kåret som Danmarks 4. bedste hotel på TripAdvisor i 2019.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *