Det Grå Ishus

Stedet med den legendariske guf!

OBS! Jette Bundesen og Premier Is kunne ikke blive enige om de økonomiske vilkår for 2022, og derfor er Jette stoppet. Derfor kamn du altså ikke få Jettes legendariske guf pt.

Der var engang, hvor Det Grå Ishus var det ishus, man passerede på vejen hen til Det Blå Ishus, når man skulle have en is med verdens bedste guf!

Der er stadig mange, der tror, at man skal, men sandheden er, at den legendariske guf er flyttet!

Hvordan kan det gå til??

Jo, Jette Bundesen, eller Isdronningen som hun også bliver kaldt, der har forpagtet Det Blå Ishus siden 1993 og som opfandt Danmarks mest omtalte guf, Tversted-guffen, stoppede nemlig i Det Blå Ishus tilbage i 2018 – og hun tog guffen og den hemmelige opskrift med sig!

Heldigvis skal du ikke bevæge dig langt for stadig at kunne få den legendariske guf, hvis opskrift er lige så hemmelig som opskriften på Coca-Cola. Jette og hendes mand Henrik er nemlig kun flyttet 40 meter længere ned af Tannisbugtvej til Det Grå Ishus.

Guf mellem kuglerne

Skiltet er efterhåndende ved at være næsten lige så legendarisk som guffen – men også kun næsten!

For år tilbage blev det nemlig populært at bede om at få “verdens bedste guf” mellem kuglerne, og den dag i dag, er der mange nordjyder, der mener, at man ikke har været i Tversted, før man har fået en gammeldags isvaffel med Jettes guf mellem kuglerne! Hvis du endnu ikke har prøvet den, så kan du godt skrive det på din bucket list.

Åbningstider

Det Grå Ishus er åbent fra starten på sommertid (sidst i marts) til og med uge 42.

Åbningstiderne er fra kl. 11 til solnedgang (eller så længe der er kunder).

Der kan være få afvigelser, så hvis du vil være 100% sikker, kan du finde de seneste opdateringer i Det Grå Ishus’ Facebook-gruppe, hvor Jette og hendes mand, Henrik, ligger opdateringer ind.

Flere tips til Nordjylland?

Brug vores guide til Nordjylland, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder i det nordjyske.

Oplevelser i Nordjylland

Oplevelser for børn i Nordjylland

Begivenheder

Smagsoplevelser og spisesteder i Nordjylland

Overnatning i Nordjylland

Hent vores gratis app til Nordjylland (og resten af Danmark)

1 anmeldelse

  1. Perfekt guf.

    Dejlig is, og perfekt guf. Også selv om det ikke kom ind imellem kuglerne

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017