Camp Adventure

Unikke naturoplevelser i trætoppene

Camp Adventure Park er en skøn naturpark på Sjælland, der bl.a. byder på Danmarks længste svævebaner og selvfølgelig Skovtårnet, et helt unikt og trappeløst udkigstårn, der blev åbnet for offentligheden 31. marts 2019.

Skovtårnet – udkigstårn og arkitektonisk perle

I parken kan du nyde en 900 meter vandretur blandt trætoppe i den bevarede Gisselfeld Kloster Skov og med det 45 meter høje observationstårn skaber det en enestående mulighed for at tage en tur over træerne og opleve den bevarede skovs fantastiske natur ud fra et andet perspektiv. Tårnet og stien er som en kontinuerlig rampe, der gør skoven tilgængelig for alle – uanset deres fysiske tilstand.

Vandreruten er opdelt i to gangbroer – den høje og den lave. Den høje gangbro går gennem de ældste dele af skoven, mens tårnet og den nederste gangbro ligger i de yngre områder. Den høje gangbro har også en række aktiviteter til forskellige brugergrupper for at lære og nyde skoven.

Klatreparken

Camp Adventure har længe været klatrepark og forlystelse for børn og voksne. Der er 10 baner i højder fra 1,5 meter til 25 meter, som giver udfordringer og muligheder for alle uanset alder og vovemod.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster billetten/entréen?
150 kr. hvis du køber samme dag, 125 kr. hvis du forudbestiller

Er der handicapvenlig adgang?
Ja, det er det helt geniale ved ruten og udkigstårnet – den trinløse sti er tilgængelig for alle!

Hvor lang er ruten?
Den samlede tur til tårnet og tilbage er 3,2 km lang. Begge gangbroer er 900 meter lange og Rampen til selve tårnet udgør 650 meter

Hvem har opført tårnet?
EFFEKT Arkitekter står bag designet, der har vundet stor anerkendelse internationalt og bl.a. er blevet omtalt i Lonely Planet

Hvor lang tid tager det?
Ca. 2 timer ifølge parken selv

Må man selv medbringe mad?
Det er ikke tilladt at have egne madvarer med. I stedet er der foodtruck, som sælger burgers

Er det tilladt at medbringe hund?
Hunde er tilladt, men skal dog være i snor

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denderupvej 9
Haslev 4690 DK
Find vej med Google Maps