Aalborg Havnefront

Havnepromenade til lækre gåture
For ikke så forfærdeligt mange år siden, bestod Aalborgs havnefront mest af industri og kulkraftværket Nordkraft. Det er der dog i den grad lavet om på i dag, hvor havnefronten er transformeret til et længere rekreativt område, der forbinder lækre restauranter, kulturinstitutioner som Musikkens Hus og Utzon Center med rekreative områder som Jomfru Ane Park, der om sommeren er fyldt med arrangementer og unge mennesker, der griller. Det er sådan set kun de gamle jernbanesveller i underlaget, et par gamle siloer og så Aalborg Portland i horisonten, der ligger tilbage som et vidnesbyrd om den tid, hvor havnefronten så mere til kul end kultur.

Tips til Aalborg Havnefront

  • Har du gode ben, kan du med fordel gå den lange tur fra Musikkens Hus i centrum og hele vejen til Vestre Fjordpark, Aalborg lækre friluftsbad, hvor du kan nyde fjorden og dyppe fødderne. Undervejs er der gode spisemuligheder som Aalborg Street Food og Vestre Bådelaug, og så kan du nyde de mange spraglede hytter, når du passere Fjordbyen (der minder lidt om Christiania – bare uden de euforiserende stoffer)

Flere tips til Aalborg?

Brug vores guide til Aalborg, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til store og små oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder i Nordens Paris.

Oplevelser i Aalborg

Oplevelser for børn i Nordjylland 

Begivenheder i Aalborg 

Smagsoplevelser og spisesteder i Aalborg

Overnatning i Aalborg

Hent vores gratis app til Aalborg (og resten af Danmark)

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Strandvejen 2A
Aalborg 9000 DK
Find vej med Google Maps