12% rabat: Workshop med svævende krans på Tinnetgaard

Kom med på en 3-timers kranseworkshop med tørrede blomster, hvor I skal udfolde jeres kreativitet og skabe noget unikt og personligt sammen. Den erfarne blomsterbonde Linda, vil bidrage til en inspirerende og hyggelig oplevelse, hvor I skal lære at lave jeres egen personlige krans af tørrede blomster. Linda vil guide jer igennem processen og give teori og undervisning, så I kan skabe en krans, I bliver stolte af at tage med hjem. Der vil være mulighed for at tilkøbe materialer til gode priser, eller inddrage egne medbragte materialer for at gøre kransen til et personligt mesterværk. Under workshoppen vil I få serveret en kop kaffe eller te og noget sødt til ganen, mens I arbejder med blomster og skaber noget unikt. Jeres færdige krans vil være et smukt minde om en hyggelig dag fyldt med kreativitet og personligt udtryk.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK