12% rabat: Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Værten på dagen er en af vores meget erfarne kolleger som både har viden om og praktisk erfaring med produktion af vores whisky – og whisky generelt. Copenhagen Distillery blev startet som et whiskydestilleri og i februar 2020 kom de første dråber på gaden og blev straks kåret til Danish Whisky of The Year i Jim Murrays Whisky Bible. Nu er de klar til at præsentere hele familien, og sikke en familie. En af destilleriets erfarne whiskymedarbejdere byder velkommen og viser jer rundt på fabrikken, mellem kobberkedler, fermenteringskar og whiskytønder. Efterfølgende bliver I bænket, og skal smage på alt fra de helt nydestillerede dråber til flaskeklare færdiglagrede whiskyer. Der vil være brød og mundrensere undervejs, så smagsløgene holdes skarpe. Efterfølgende er både bar og butik åben, hvor der også vil være mulighed for at købe destilleriets whisky’s, gins eller Aquavitter. Desuden vil det være muligt at købe en smagsprøve på Årets Danske Whisky 2021; vores First Edition. Men kun så længe lager haves. Efter smagningen kan du fortsætte med at udforske de forskellige smage i Copenhagen Distillery’s cocktailbar, hvor du kan blive hængende til drinks og hyggeligt samvær.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK