12% rabat: Det lystige Vesterbro til den Sorte Ørn med TYRA Byvandringer

Tag med på en historisk tur gennem Vesterbro, når arkæolog og forfatter Hanne Fabricius fortæller om områdets fortid. Der startes ud ved det forsvundne kvægtorv ”Trommesalen”, hvor slagterne handlede og drak lidkøb på en af bydelens mange beværtninger. I skal se den berygtede dansesalon Valkyrien, hvor svende, soldater og tjenestefolk dansede deres sorger væk, når de endelig havde lidt fri fra datidens mange arbejdstimer. Omkring år 1900 skiftede Valkyrien status og navn til Maria Bedesal, som var forløberen for Maria Kirken i Istedgade. Der fortsættes hen til Thors Ølhalle fra 1861, der først fik sin storhedstid som dansesalonen Figaro fra 1871 og senere som Valencia. Inden der afsluttes i Den Gamle Apotekergård, skal I høre om Pjerrot og Pricerne på Vesterbros Morskabsteater. Det hele leveres med en kæmpe personlighed og en stor portion humor, som TYRA Byvandringer er kendt for.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK