12% rabat: Sjov og lærerig tegneworkshop med Kasper Købke

Eventyrlig tegneworkshop til dit tegnetosset barn. Med udgangspunkt i fantasiens og eventyrets verden, hvor alt er muligt og alt er tilladt, vil Kasper sørge for, at I får sjove og brugbare tegnetricks og tegnelege med jer hjem, – og uanset hvad I godt kan lide at tegne derhjemme, så vil I kunne bruge Kaspers tegnetricks – og ikke mindst hans sjove tegnelege. Kasper tegner hyper-realistiske værker med sine tegneblyanter, og er du med på hans tegneworkshop, så vil du kunne lære nogle af hans seje tegnetricks. Kasper glæder sig meget til at lære sine tegnetricks fra sig, så hvis du eller én du kender heller ikke kan slippe tegneblyanten, skal I absolut ikke gå glip af denne tegneworkshop. Den bliver både lærerig, fantasifuld og sjov.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…